Demirçelik sektöründe paravan şirketler, sahte faturalarla kamuyu ciddi şekilde zarara uğratmak ve ticarette tekelleşmeye çalışmak gibi suçlamalarla düzenlenen Demir Yumruk operasyonunda Hüseyin Eryılmaz’ın da aralarında olduğu 10 kişi tutuklandı.

Operasyon kapsamında örgüt liderlerinden olduğu iddiasıyla tutuklanan Hüseyin Eryılmaz'ın Ticaret Bakanı Mehmet Muş ile görüntüleri ortaya çıktı. Gerçek Gündem'den Sami Menteş'in haberine göre; bu görüntüler AKP'li vekillerde de huzursuzluk yarattı. AKP'li vekillerin bu fotoğrafları birbirine gönderdikleri iddia edildi.

Öte yandan Hüseyin Eryılmaz'la yalnızca Bakan Muş'un değil, AKP Milletvekili Fevzi Derbidek’in görüştüğü fotoğraflara yansıdı. Fotoğraflarda Eryılmaz’ın, Ankara’daki bir lokantada, Ticaret Bakanı Mehmet Muş ve AKP Milletvekili Fevzi Derbidek’in görüştüğü anlar yer alıyor.
Mehmet Muş, kendisinden önceki bakan Ruhsar Pekcan'ın görevden alınmasının ardından Ticaret Bakanlığı koltuğuna getirilmişti.
Ruhsar Pekcan'ın ise kendisine ait Nanoksia adlı şirketle bakanlığa piyasanın üzerinde bir fiyata dezenfektan sattığı ortaya çıkmıştı. Bu skandalın ardından, 21 Nisan 2021'de Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi görevden alınmıştı. Pekcan’ın yerine Mehmet Muş atanmıştı.
A101'in tarihi geçmiş tavuk ve süt oyununu çalışanları ortaya çıkardı!80 izlenme
Bürokrattan 21 bin liralık ek maaş savunması! "Bu bizim talebimiz değil!"59 izlenme
"Yenidoğan savcısı" haberlerinden ev hapsine çarptırılan Avukat Çiçek: "Elimi taşın altına koyduğum için hedef gösterildim"34 izlenme
Ekrem İmamoğlu’na KKTC’de büyük destek86 izlenme
Depremzedeler isyan etti: Sitenin peyzajında bulunan oyun parkı, sahalar, giriş kapısı, kamelya, parke taşı ve demirler sökülüp tek tek satışa çıktı56 izlenme
Dört dönem AKP'ye oy verdiğini söyleyen vatandaş böyle isyan etti! 'Erdoğan dinlensin, oyum Akşener'e'45 izlenme
İstanbul'da 'corona virüse iyi geliyor' diye içilen sahte içkiden ölenlerin sayısı 20'ye yükseldi!100 izlenme
Metro ve Marmaray'da tacizciler yakalandı: Birinin telefonundan 13 yaşındaki çocuğun diğerinin de kadınların videosu çıktı, vatandaşlar meydan dayağı attı!48 izlenme
Lodosun hızı İstanbul'da 105 km'nin üzerine çıktı, doğru park edilen tek arabanın üzerine çatı düştü!
Rusya: Azak Denizi kıyılarında kontrol tamamen sağlandı
'Erdoğan bir hatanın daha eşiğinde, daha çok helallik isteyebilir'
Katliam yasasının ilk 7 maddesi AKP-MHP iş birliğiyle kabul edildi!