CHP'ye yönelik 2024 yerel seçimlerini kazanıp birinci parti olmasının ve yapılan kamuoyu araştırmalarında birinci parti çıkmasının ardından başlatılan operasyonlar ile başta cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu olmak üzere birçok bürokrat tutuklandı.
CHP'de buna karşılık olarak her hafta sonu bir kent ve her Çarşamba İstanbul'un bir ilçesi olmak üzere kent kent meydan meydan miting yapmaya devam ediyor. CHP, aldığı yeni karar ile her hafta bir kentte yaptığı miting sayısını 2'ye çıkarma kararı aldı.
Birgün'den Mustafa Bildircin'in CHP kaynaklarından edindiği bilgilere göre, 19 Mart eylemlerinin ardından CHP kamuoyu yoklamaları yapıyor. Yapılan araştırmalara göre CHP'nin İstanbul, Mersin ve Yozgat'ta eylemlerin ardından yaptığı ölçümlere göre oylarda artış gözüktü.
CHP'nin Yozgat mitinginin tüm yurtta ses getirdiği görülmüş, Özel'in traktörle alana giriş yapması da takdir toplamıştı. Bir çiftçinin Erdoğan'a yönelik 'Turpunan şalgamınan devlet idare edilmez' sözleri ise sosyal medyayı kasıp kavurmuştu.

CHP'nin Yozgatta yaptığı ölçümlere göre kentteki oy oranı yüzde 30 seviyesine kadar çıktı.
halktv.com.tr
Kaynak:Birgün
Ordu’da bir kişi hayatını kaybetti189 izlenme
Sokak röportajında etrafını saran AKP'lileri tek başına tuş etti! “Atatürk’ün hatıralarını sattınız”49 izlenme
AKP'nin tarihi hezimeti: Kaleleri bir bir yıkıldı39 izlenme
Yılmaz Özdil salonu gülmekten kırdı geçirdi 'Recep Tayyip Erdoğan feribotu bile Norveç’ten alındı !'16775 izlenme
Zelenskiy: "Önümüzde geleceği belirleyecek zor günler var"59 izlenme
CHP'li Başarır belgelerle açıkladı! 128 milyar doları soran yurttaşa soruşturma!97 izlenme
Gıda sektöründe doğalgaz ve elektrik çağrısı: Geri dönülemez zararlar yaşanabilir50 izlenme
TÜİK de durduramadı! İşsizlik grafiği yukarı doğru39 izlenme
Hesabı erişime engellenen İmamoğlu'ndan ilk mesaj!
Yeni Akit'ten Erdoğan’ın görevden aldığı Boğaziçi Rektörü Melih Bulu ile ilgili akıllara durgunluk veren yorum!
Domates, toplama maliyetini bile karşılamayınca tarlasını sürmek zorunda kaldı
CHP suç duyurusunda bulunuyor