CHP'ye yönelik 2024 yerel seçimlerini kazanıp birinci parti olmasının ve yapılan kamuoyu araştırmalarında birinci parti çıkmasının ardından başlatılan operasyonlar ile başta cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu olmak üzere birçok bürokrat tutuklandı.
CHP'de buna karşılık olarak her hafta sonu bir kent ve her Çarşamba İstanbul'un bir ilçesi olmak üzere kent kent meydan meydan miting yapmaya devam ediyor. CHP, aldığı yeni karar ile her hafta bir kentte yaptığı miting sayısını 2'ye çıkarma kararı aldı.
Birgün'den Mustafa Bildircin'in CHP kaynaklarından edindiği bilgilere göre, 19 Mart eylemlerinin ardından CHP kamuoyu yoklamaları yapıyor. Yapılan araştırmalara göre CHP'nin İstanbul, Mersin ve Yozgat'ta eylemlerin ardından yaptığı ölçümlere göre oylarda artış gözüktü.
CHP'nin Yozgat mitinginin tüm yurtta ses getirdiği görülmüş, Özel'in traktörle alana giriş yapması da takdir toplamıştı. Bir çiftçinin Erdoğan'a yönelik 'Turpunan şalgamınan devlet idare edilmez' sözleri ise sosyal medyayı kasıp kavurmuştu.

CHP'nin Yozgatta yaptığı ölçümlere göre kentteki oy oranı yüzde 30 seviyesine kadar çıktı.
halktv.com.tr
Kaynak:Birgün
Dilan-Engin Polat çifti hakkında kara para aklama iddiasında bulunmuştu, Sisi lakaplı Seyhan Soylu yurt dışına yerleşti: "Engin Polat bana Paris’ten ev aldı, Bentley araba bir de 10 milyon Euro aldım"57 izlenme
Özgür Özel Çatalca'dan sslendi: "Biz arkadaşlarımıza güveniyoruz, Ekrem Başkana kefiliz. Biz canlı yayın istiyoruz. Savcısına güvenen karşımıza çıksın, görelim!"14 izlenme
Ümit Dikbayır AKP'ye mi geçecek? Dikbayır cevap verdi35 izlenme
Soğuk havalarda kalp krizi riski daha yüksek28 izlenme
BTK'da tüm e-imza kullanıcılarının şifreleri çalındı! "İşlem yapan hiçbir kullanıcı güvende değil"17 izlenme
AKP’liler ‘soru önergeleri’ne tenezzül edip cevap vermediler!96 izlenme
Yeni soygun kapısı 'bandrol' oldu!784 izlenme
AKP'li meclis üyesi 'hibe otobüsleri' sordu, CHP'li meclis üyesi hatırlattı: 'AKP'liler tarafından engellendi'129 izlenme
Vatandaş benzinlikteki yıkama fiyatını görünce isyan etti: "Ne zaman bu kadar çok zamlandı!"
Ve Erdoğan Mavi Marmara'cıları da sattı ! 'Giderken bana mı sordunuz !'
Seri cinayetlerin Hizbullah tetikçileri kurtuldu! Peki, öldürülen 31 kişinin ailelerine ne diyeceksiniz?
AKP'yi sarsan skandal fotoğraf: Ticari suç zanlısı Ticaret Bakanı Muş'la aynı karede!