Gazeteci Fehmi Koru, Kurban bayramı vesilesiyle tanıklık ettiği ortamlarda Türkiye siyasetine dair kulak misafiri olduğu konuşmaları köşesine taşıdı.
"İktidarın devamını isteyenler en çok Sedat Peker’den çekiniyor, onun gündeme taşıdığı konulardan rahatsızlık duyuyorlar" diyen Koru, bayram buluşmalarında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun isimlerinden daha çok Peker'in adının geçtiğini ve onun gündeme taşıdığı iddiaların tartışıldığını söyledi.
Koru, "Öyle bir ortamda, kafasının tası atan biri, Sedat Peker’in ‘İslam hukuku’ açısından sözüne güvenilir bir şahit sayılmayacağını bile söyledi. Ardından meydana gelen sesli gülüşmelerden sonra sözün sahibinin sessizliğe büründüğünü fark ettim" ifadesine yer verdi.
KRT
Kilosunu '30 kuruşa' satamadığı soğanlarına '1500 liraya' bekçi tuttu !338 izlenme
Gazete Pencere yazarı Nuray Babacan: "AKP'de yapılan analizlerde, AKP'den CHP'ye oy geçişinin olduğu saptanmış"35 izlenme
İmha etsin diye verilen memur, kaçak alkolleri satarken yakalandı26 izlenme
AKP koridorlarında moralleri bozan İBB anketi!13 izlenme
15 Temmuz'u öngören Rubin'den Erdoğan'a: İdam mı, sürgün mü, tutuklama mı?1569 izlenme
Barış Terkoğlu’ndan sonra bir isim daha gözaltında!139 izlenme
Kapanmalarda dev artış: Yılın ilk 9 ayında 15 bin 864 şirket kapandı!38 izlenme
Türkiye'de yetişenleri alamayınca aklına takıldı: En doğru soruyu Konyalı vatandaş sordu14 izlenme
Kastamonu polisi '128 milyar dolar nerede?' diyen davulcunun peşine düştü!
Cengiz İnşaat, yargıda kaybetti!
ABD Türk gencinin projesini konuşuyor! Corona hastalarıyla sevdiklerini buluşturdu
Emekliler, AKP'li vekil Mestan Özcan'ın sözlerine tepki gösterdi: "Söylediği, koca bir yalan. Onlar bedava yiyor, bizim neyimiz var!"