Viranşehir’de meydana gelen olay iddiaya göre, Salih Ekinci’nin seçim ofisinde AKP’nin belediye meclis üyesi adayı İsmail Eroğlu ile yine AKP’li olan kişiler arasında alacak verecek meselesi yüzünden meydana geldi. İsmail Eroğlu’nun açtığı ateş sonucu 1’i ağır 2 kişi yaralandı. Yaralılar Şanlıurfa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Görgü tanıkları olaya ilişkin gazetecilere yaptıkları açıklamada “Seçim ofisinde alacak verecek meselesi yüzünden İsmail Eroğlu ve bir grup arasında tartışma çıktı. Bir anda sopalar ve sandalyelerin de kullanıldığı kavga büyüdü. Bu sırada İsmail Eroğlu kendisini korumak için ateş açtı. Olayda bir kişi 3 kurşun bir kişi de tek kurşunla yaralandı. Yaralıları hastaneye kaldırıldı” dedi.
CHP'li vekil dar gelirli vatandaşın içler acısı halini gözler önüne serdi: “Vatandaş bardakta yağ alıyor bayat ekmek yiyor, 5 liralık et istiyor. Tablo gerçekten vahim”110 izlenme
Mansur Yavaş’tan Erdoğan’a gündem olacak 'telef' yanıtı!40 izlenme
Nobel ödüllü Aziz Sancar'dan alkışlanacak hareket! Tişörtüyle verdiği poza beğeni yağdı38 izlenme
"40 yıllık ızdırabın 25’inde AKP vardı"21 izlenme
Seçil Erzan’dan duruşma öncesi 27 sayfalık mektup: Arda Turan’a şok suçlama48 izlenme
Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye davet: Biletleri ben alıyorum, hadi gidelim46 izlenme
Deprem sırasında Malatya'daki oteli yıkılmıştı, AKP'li isim tutuklandı63 izlenme
MHP'li belediyeye ait spor salonunun son hali görenleri isyan ettirdi!116 izlenme