Öte yandan, önceden Erdoğan'ın şoförüyken daha sonra AKP'den Milletvekili olan ve Anayasa değişikliği teklifinin görüşüldüğü TBMM oturumunda "Yeliz" sahte ismiyle yayın yaptığı ortaya çıkan İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı da, konuyla ilgili olarak tepki çeken tweetler attı.
AK Trollerle beraber, Çamlı'nın da karalama kampanyasında yer aldığı görüldü.
Sosyal medyada, Atatürk'e küfreden İnci'nin yanında, Tuğçe Maden isimli üniversite öğrencisinin fotoğrafını paylaşan Çamlı, "Yeni bir müftü karısı vakası! Made bu: Ulusalpark şirinleri. Ucuz ve iğrenç" diyerek genç kadını hedef aldı. Daha sonra bu tweetini silen Çamlı, sonraki paylaşımında ise dünkü videonun CHP'nin işi olduğunu vurgulayarak, "Safiye rezilliği direk CHP bağlantılı gözüküyor Geleneksel CHP rezilliği" dedi.
İşte Çamlı'nın sildiği ve sonrasında attığı o tweet:

FOTOĞRAFIN ASLI...
Öte yandan Çamlı'nın ve AK Trollerin hedef aldığı üniversite öğrencisi Maden ise, kişisel Twitter hesabından bir açıklama yaptı. Maden, o fotoğrafı geçen yıl çekip, kişisel Instagram hesabına koyduğunu belirtti.
İstanbul Üniversitesi'nde öğrenci olan ve model olduğu belirtilen Maden, "Arkadaşlar bu ve benzeri görsellerde geçen yıl instagramda paylaştığım fotoğrafım kötü niyetli kişilerce kullanılmış?! Olayla zerre ilgim yok! Lütfen yayar mısınız? Bu kendini bilmezler artık daha fazla paylaşım yapmasın!!!!" diye ifade etti.
Maden'in kişisel Instagram hesabında, o fotoğrafın geçen yıl konulduğu görülürken, sosyal medyada, AK Trollerin ve Çamlı'nın hedefi haline gelen genç kadına destek mesajları atıldı.
İşte 29 Ağustos 2017'de çekilen o fotoğraf:

İşte Tuğçe Maden'in yaptığı o açıklamalar:

GÖKÇEK ÖZÜR DİLEDİ
Öte yandan Ankara’nın eski belediye başkanı Melih Gökçek de, sosyal medyada dolaşan karalama kampanyasına dahil oldu. Gökçek, kişisel Twitter hesabından, "Yalancının mumu yatsıya kadar da yanmıyor. Kız ODTÜ'lü... Çarşafla ilgisi filan yok. Tam bir provokatör... İşte normal yaşantısı ve çarşaflı hali" diye yazarak, o fotoğrafı paylaştı.
Gökçek daha sonra o paylaşımı silerek özür diledi. Gökçek, "Aşağıda çarşaflı foto yanında Safiye'nin açık fotosu bütün Twit aleminde yayınlanmıştı. Ben de o hesaplardan fotoyu aldım. Ancak Tuğçe Maden aşağıdaki Twiti atmış. Hata ettik ise özür dilemek görevimiz. Özür dilerim Tuğçe Hanım. Twitimi siliyorum"dedi.
İşte Gökçek'in o tweetleri:
İşte Maden'i hedef alan bazı AK Troller:
https://odatv.com/akpninyeliziataturkekufredencarsafliyibirtanidiginabenzetti21071826.html
Eylemdeki 3. Havalimanı işçisi 'Koçbaşı ile kapılarımızı kırdılar. Dün gece bizi uyutmadılar, bugün işe çıkmamızı istiyorlar !'1704 izlenme
Camide Atatürk'e dua eden imama tepki gösterdi: "Kafire dua edilmez diye bağırarak camiden çıktık elhamdülillah. Yılanın başı koptu, heykellerini devirip köpek leşi gibi sürükleyeceğiz”38 izlenme
Validen başarı belgesi alan polis memuru, uyuşturucu operasyonunda yakalandı!48 izlenme
Eski MHP'li vekil Oktay Vural "Marmaray'ı Erdoğan'ın projesi sanıyorduk"151 izlenme
Datça’da yangın yerleşim yerlerine ulaştı! Yollar kapandı, tahliyeler başladı120 izlenme
Enis Berberoğlu'nun avukatı konuştu: “Bu karardan sonra Enis Bey’in milletvekilliği iade edilmelidir"71 izlenme
İmamoğlu'ndan AKP'ye ekonomi tepkisi: Kara Düzen, yıllardır ekonomimizi tüketiyor16 izlenme
MEB’in eğitimde ‘çığır açan’ vizyonu! İmam hatipte öğrenci başına yılda 4 kitap!176 izlenme