Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, belediye başkan yardımcıları ve basın mensuplarının olduğu programda, Bilecik Belediye binası önünde yer alan “T.C. Bilecik Belediyesi” yazısının açılışını yaptı. 31 Mart seçimleri sonrasında görevine başlayan Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, “Bilecik Belediye Sarayı” yazısını T.C. Bilecik Belediyesi olarak değiştirdi.
Yapılan düzenleme hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Semih Şahin, “Bilecik Belediyesi, halkın belediyesidir. Saray haline getirilerek halktan kopuk bir belediye; halkına gerçek hizmet veremez, kendisine hizmet verir. Biz belediyeyi halka açıyoruz ve halkın belediyesi yapacağız. Bu bir simge olsa da bütün hizmetlerimizde bunu herkes görecek. Bilecik halkı kendi belediyesi olarak benimseyecek. Bilecik’i halkımızla birlikte daha güzel bir hale getireceğiz. Bunun bir simgesi olarak da belediyemizdeki saray ismini kaldırıp Türkiye Cumhuriyeti’nin belediyesi olarak değiştiriyoruz. Bu belediye, sadece ismiyle değil, her şeyiyle Türkiye Cumhuriyeti’nin Bilecik’in Belediyesi olacaktır” ifadelerine yer verdi.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/akpninsoktugutcyibelediyebinasinayenidenasti230585h.htm
Devlet parasızlıktan kendi hastanesini yapamadı!60 izlenme
Yüzlerce polis Boğaziçi Üniversitesi'ne girdi!85 izlenme
CHP'li Belediye 'Gıda Tanzim Noktası' inşa edecek27 izlenme
Pazar yangın yeri! Esnaf da halk da darda: "Evime et girmiyor, peynir nedir bilmiyorum"29 izlenme
AKP'nin 30 Ağustos provokasyonuna İlber Ortaylı'dan tokat gibi yanıt!122 izlenme
TBMM’de şok! İYİ Partili vekil açıkladı: Henüz 11 aylık…107 izlenme
Orman Bakanlığı’nın bedelini ısrarla sakladığı uçakların maliyeti belli oldu: Günlük kirası 350 bin lira!129 izlenme
HDP binası önünde oturma eylemi yapan annenin oğlu hava harekâtında ölmüş168 izlenme
Rozetini Akşener takmıştı, İYİ Parti’de bir istifa daha
Turhan Çömez buğday mezarlığına girdi: “Türk çiftçisi açken onların buğdaylarını mezarlara gömmeye ne hakkınız var”
Emekliye 531 TL’yi bile çok gördüler
Adana'da 6 Şubat depreminden sonra enkazdan çıkan altınları çalan polis önce tutuklandı, sonra serbest bırakıldı: "Bu durum akıllara ziyan"