20. ve 21. dönem Fazilet Partisi Milletvekili ve AKP'nin kurucuları arasında yer alan Kemal Albayrak, Adalet ve Kalkınma Partisi'ni sert sözlerle hedef aldı.
Metraj Prodüksiyon'a konuşan Albayrak, partinin yola çıktığı rotasında olmadığını ve çok şeyin olumsuz anlamda değiştiğini savundu.
AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği kararların korku nedeniyle parti içerisinde tartışılamadığını öne süren Kemal Albayrak, ekonominin de vahim bir durumda olduğunu belirtti.
Albayrak'ın açıklamaları şöyle:
"AKIL, BİLİM, HUKUK DEDİLER, OLİGARŞİYE YÖNELDİLER"
"Çok şey söylenebilir. 'Akıl, bilim, hukuk, demokrasi' dediler, oligarşiye yöneldiler. Yol arkadaşlarını yolda bulduklarıyla değiştiler. Kaynaştıracağız dediler ayrıştırma yarattılar. Yargıyı ve devleti intikam aracı olarak kullandılar. Ekonomide çöküşe gittiler."
"AKP KÖLELİK VE İTAAT KÜLTÜRÜYLE YÖNETİLİYOR"
"Parti içinde kararları tartışamıyorlar çünkü korku var. Korku düşünce yaratmaz, düşüncenin olmadığı bir yerde kölelik ve itaat kültürü vardır. AK Parti bugün tamamen kölelik ve itaat kültürüne dayalı bir sistemle yönetiliyor.
AKP başkanını eleştirmek mümkün değil. Çünkü korku var. Korku düşünce üretmiyor. Düşünce üretmediği için doğru ve yanlışlar ortaya konamıyor."
"SİSTEMDE SIKINTI VAR"
"Bugünkü sistem genel başkanı kutsal ve korunmalı adlediyor. Bundan dolayı da siyasal sistemde sıkıntı var."
http://www.krttv.com.tr/gundem/akpninkurucularindankemalalbayraktanbombasozlerh55681.html
AKP İstanbul İl Başkanı Nuri Kabaktepe Halk Ekmek'te üretim yapılmadığını iddia etti, yalanı ortaya çıkınca tartışma çıkarıp davet edildiği fabrikaya girmeden kaçtı!50 izlenme
Şehit babasının tartaklanmasıyla gündeme gelmişti: Bakan yardımcısı oldu18 izlenme
AKP'nin adayı 80 oy farkla kazanmıştı, pusulalar çöpten çıktı29 izlenme
Sedat Peker'e 'Burhan Kuzu' iddialarının ardından böyle seslendi: 'Faili meçhul'ün tanımı değişti!57 izlenme
AKP'li vekil öyle bir ayakkabı giydi ki... Çalışanların yarısı 2 ay çalışıp 3 ay aç kalsa alamıyor20 izlenme
AKP'li vekil Orhan Miroğlu 'pkk terör örgütü değildir !' Bunlar varken terör bitmez !1884 izlenme
CHP'li isim açıkladı: Türkiye neden tek aşı anlaşmasına mahkum?59 izlenme
Hataylı depremzedelerin 'rezerv alan' endişesi büyüyor35 izlenme