Home
18 Aralık 2018 ( 102 izlenme )
Reklamlar

AKP'lilerin yarısından fazlası "ekonomi kötü" dedi

İstanbul Ekonomi Araştırma şirketinin Aralık ayında yaptığı bir anket dikkat çekti.


Ekonomist Uğur Gürses'in sosyal medya hesabından paylaştığı verilere göre, 24 Haziran seçimlerinde AKP'ye oy veren vatandaşlar, ekonominin gidişatından memnun değil.

Vatandaşlara, "Ekonominin mevcut durumu hakkında ne düşünüyorsunuz?"şeklinde bir soru yöneltilirken, 24 Haziran seçimlerinde AKP'ye oy veren vatandaşların, şıklardan "kötü" ve "çok kötü" seçeneğini söyleyenlerin oranında bu ay ciddi bir artış görüldü.

Ağustos ayında AKP'li seçmenin yüzde 31.7'si ekonominin gidişatı için "kötü" ve "çok kötü" seçeneklerini belirtirken, Aralık ayındaki sonuçlara göre ise, bu rakamın yüzde 56.5 seviyesine çıkmış olması dikkat çekti.

İşte o anket sonucu:

İşte Uğur Gürses'in o payaşımı:

https://odatv.com/akplisecmeninyarisindanfazlasiekonomikotudedi19121808.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yasak dinlemeyen AKP'li başkan seçime 6 gün kala konser verdirdi. Konserin faturası CHP'li başkana kaldı! Tekstil devi iflas etti! Ünlü ekonomistten çarpıcı yorum: "6 ayda 96 şirket battı" AKP Yozgat Milletvekili Abdülkadir Akgül 'Ben kaliteli adamım 150 bin lira maaş alıyorum, ne 75'i be !' Gizli Atatürk Havalimanı ihalesinin sonucu açıklandı!