Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'de Reza Zarrab’ın tanık olduğu davaya ilişkin olarak "Sanal oluşturulan mahkemelerle, o FETÖ denilen alçağın uydurma temsilcileriyle kurulan mahkemeler asla benim ülkemi mahkum edemez” dedi.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kars 6. Olağan İl Kongresi'nde konuştu.
Erdoğan'ın konuşması özetle şöyle:
“Makamınız mevkiniz paranız pulunuz değil sadece ittika. Şu Kars Kalesi'nden bakınca bu şehre hayran olmamak mümkün değil. Biz ne zaman eğildik ki? Beşer planında kimsenin karşısında bugüne kadar eğilmedik. Biz sadece ve sadece rükuda ve secdede eğildik başkası asla. Ben inanıyorum ki hiçbir zaman ne paranın ne pulun ne de beşeri bir ilişkinin önünde eğilmeyeceksiniz. Eğilirseniz hakkım helal değil. Birileri Amerika'ya gider birileri batının değişik ülkelerine gider ama bu ülke sahiplerine kalır. Kimisi Hans'ın kulu kölesi oluyor, kimisi George'un kulu kölesi oluyor, kimisi kurulan sahte mahkemelerde yargılanmak suretiyle güya benim ülkemi yargılamaya kalkıyor. Boşuna uğraşmayın. Bizim abdestimizden şüphemiz yok ki namazımızdan şüphemiz olsun. Öyle sanal oluşturulan mahkemelerle, o FETÖ denilen alçağın uydurma temsilcileriyle kurulan mahkemeler asla benim ülkemi mahkum edemez.”
http://odatv.com/fetoalcaginintemsilcileriylekurulanmahkemelerulkemimahkumedemez0212171200.html
Ankara kulislerinden son bomba: Nebati görevden alınacak! Yerine geçecek isim bile belli oldu!48 izlenme
Halil Falyalı cinayetinde yeni gelişme44 izlenme
tv100 sunucusu canlı yayında 6 yaşındaki çocuğun bir tarikat üyesiyle evlendirilmesine çok sert tepki göstererek milyonların sesi oldu!66 izlenme
Emekli maaşı zammında hesaplar değişti: Masadaki iki formül ortaya çıktı44 izlenme
Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'nun görüşmesi suçlama konusu yapılmıştı, AKP'liler DİAYDER’le görüşmek için sıraya girmiş!75 izlenme
AB’nin dijital corona aşısı pasaportu hazır: Türkiye aşı pasaportunda yok!87 izlenme
AKP'li adayın çay bahçesinden uyuşturucu çıktı! İşyeri mühürlendi35 izlenme
Ekrem İmamoğlu’ndan Erdoğan’a flaş ‘FETÖ taktiği’ yanıtı!113 izlenme
Meclis’te sadece 6 dakika konuştu: Emeklinin 20 yıllık maaşından fazla kazandı
Yapılan son anketten kriz çıktı! Giderler geliri aşıyor!
Sokak röportajında konuşan bir şahıstan akıllara ziyan sözler! 'Tayyip Erdoğan'dan önce millet cenabetti'
Gülşen’in tutuklanması dünyada gündem oldu: ‘Türkiye’nin Madonna’sı’