CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada OSB'lerdeki elektrik kesintileri ve artan faturalar karşısında esnafın düştüğü zor duruma dikkat çekti. AKP Manisa Milletvekili Uğur Aydemir'in CHP'li Kaya'ya verdiği yanıt olay oldu.
TBMM tutanaklarına yansıyan ifadelere göre Ahmet Kaya, “Vatandaşlarımızla görüştüm; dükkânları, esnafları ziyaret ettim. Ziyaretimde birçok dükkânda esnafın elektriklerini kapatmış olduğunu, ısıtıcılarını kapatmış olduğunu, lambaları yakıyorsa da belli yerlerin lambalarını yakıp kendince tasarruf tedbirleri uyguladığını gördüm” diye konuştu.

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya (Ortada)
AKP’Lİ VEKİL: İYİ, GÜZEL BİR ŞEY BU
AKP Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ise o anda, “İyi, güzel bir şey bu” yanıtını verdi.
“ONLARIN ÖYLE BİR DERDİ YOK”
Ahmet Kaya ise konuşmasının devamında, “Evlerde vatandaşımız battaniyelerin altında montuyla, hırkasıyla oturur oldu. Tabii, arkadaşımız “Güzel bir şey.” diyor, onların öyle bir derdi yok. Trabzon dönüşü yolda gelirken videosunu da paylaştım, sarayın oradan geçti yolum, sarayın ışıkları ışıl ışıl yanıyordu; saray rejiminin, o rejimi destekleyenlerin böyle bir derdi, sıkıntısı yok tabii, onların tuzu kuru” ifadelerini kullandı.

Sözcü
Nazillili incir üreticisi isyan etti: "50 gündür incir topluyorum ama bir kilo bile satamadım"17 izlenme
Somali’de Türklere yönelik bombalı saldırı!94 izlenme
Araç sahiplerini üzecek tahmin: Akaryakıtta zam yağmuru şiddetlenebilir!39 izlenme
Trump'tan flaş açıklama: 'Esad rejiminin devrilmesinin arkasında Türkiye var'23 izlenme
Gazeteci Barış Pehlivan'ın cezaevinde darp edildiği görüntüler ortaya çıktı !150 izlenme
Yeni açılan Akçakoca-Kocaali sahil yolu çöktü!389 izlenme
Enflasyon rakamlarına göre kira artış oranı yüzde 59,91 oldu.43 izlenme
İstanbul'da hayat pahalılığına karşı sokağa çıkan yurttaşlara polis müdahalesi!67 izlenme
Cumhur İttifakında büyük çatlak! "Her şey biter!"
Diyanet’in ‘personel gideri’ Sayıştay raporunda: Günlük 34 milyon, aylık 1 milyar TL!
Havaya ateş açıp "Herkesin canını alacağım" diyen suçluyu çeken sokak muhabirine gözaltı
Ankara’da polislerin gözü önünde ekmek dağıtan fırıncı bekçiler tarafından darp edildi !