AKP'nin yeni oluşturduğu Çevre, Şehir ve Kültür İşleri'nden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan getirildi. AKP'li kadın vekil, son dönemde kamudan çok sayıda ‘proje' aldığı için ‘devletin projecisi' olarak anılıyor.
SADECE KILIÇ'TAN 11 AYRI PROJE ALDI
2006'dan bu yana MKYK üyesi olan yaşındaki Karaaslan, 7 Haziran'da Samsun Milletvekili seçildi. AKP'li vekilin, eşiyle birlikte kurduğu Arme Concept firmasının yıldızı son dönemde parladı. Karaaslan, hemşehrisi Spor Bakanı Çağatay Kılıç'tan tam 11 ayrı proje aldı. Firma; İzmir, Mersin, Diyarbakır, Eskişehir, Adana, Trabzon, Ordu, Edirne, Bursa, Burdur'da kentsel dönüşüm alanlarının projelerini gerçekleştirdi.
YASSIADA PROJESİ ONA AİT…
Şirket, son yıllarda işlerini yoğunlaştırdı. 5 yılda 90 ayrı projeye imza atıldı. Şirketin internet adresi 7 Haziran seçimlerinden önce ‘yenilenme' gerekçesiyle bir süre askıya alındı. Çiğdem Karaaslan, milletvekili seçildikten sonra da site kapatıldı. Böylece şirketin iş yaptığı, referans olan işleri de kamuoyundan gizlenmiş oldu. Şirket, YassıadaSivriada projesiyle kamuoyunda daha fazla tanınır hale geldi. 104 dönüm büyüklüğündeki adada kurulacak tesislerde 5 yıldızlı otel yapılacak. AKP'li vekil, proje açıklandığında “Biz bu projeyi, karanlıktan aydınlığa geçiş olarak nitelendiriyoruz” dedi.
http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/devletten5yilicinde90projealangencvekilakpnincevrebaskanioldu935217/
Hatay'da bir otobüs şoförü, İmamoğlu kazandığı için yolculardan ücret almadı132 izlenme
Adalet Bakanı Tunç: Somali cumhurbaşkanının oğlunun karıştığı trafik kazasıyla ilgili ilk soruşturmayı yürüten polis hakkında soruşturma açıldı.19 izlenme
Sivas'ta esnaf ve çiftçi isyan etti: 'Esnaf perişan, emin olun AKP’den dönen çok'39 izlenme
Bakan, asgari ücret zammını ağzından kaçırdı61 izlenme
2025 MTV zamları açıklandı: Motorlu Taşıtlar Vergisi'nde büyük zam!29 izlenme
Aziz İhsan Aktaş hiç boş durmamış! Operasyondan sonra şirketlerinden milyonlar kaçırmış8 izlenme
AKP 22 yaşında: Hey gidi günler hey… 'Cennetin Fethi' adlı şarkıyla yola çıktılar... O gün ne demişlerdi, bugün ne oldu?24 izlenme
Ekonomik kriz öğrencileri 'aç' bıraktı!30 izlenme