31 Mart seçimlerinden sonra AKP'li isimlerin özeleştirileri gelmeye devam ediyor.
DW Türkçe, Maltepe ve Üsküdar'da AKP ve CHP'nin seçim çalışmalarını takip etti. Burcu Karakaş ve Engin Karaman’ın haberi, DW Türkçe'nin Youtube kanalında yayımlandı. Videoda, AKP'li milletvekillerinin yaptıkları özeleştiriler dikkat çekti.
AKP İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, AKP Maltepe İlçe binasında yaptığı açıklamada, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun sloganı "Her şey çok güzel olacak"a değindi.
“DUYGULARIMIZ YIPRANDI HERHALDE MESELELERİMİZ FARKLILAŞTI”
Uçma, şunları söyledi:
"Bir çocuğun araç peşine düşerek ortaya attığı bir slogan var. O slogan etrafında boğulup duruyoruz, dikkat ederseniz. Siz niye slogan üretemiyorsunuz, biliyor musunuz? Slogan üretmek için bir insanın duygusunun ve meselesinin olması gerekir. Az biraz galiba, duygularımız yıprandı herhalde, meselelerimiz farklılaştı. Mahalleden taşındınız, lütfen geri gelin."
“DÖNÜP DE ADAMA BİR DERDİN VAR MI DİYE SORMUYORUZ”
AKP İstanbul Milletvekili Hulusi Şentürk ise, "Allah aşkına biz öldük mü de İstanbul'u CHP alıyor. Bu benim kanıma dokunuyor" dedi.
Şentürk, "Hizmeti de başa kakar gibi, 'şunu yaptım bunu yaptım' diye saymanın da anlamı yok. Zaten onu yapmak için geldik. Ama diğer yönünü önemli oranda ihmal etmişiz demek ki, vatandaş bize bir ders vermek gereği duydu. Dönüp de adama 'bir derdin var mı' diye sormuyoruz. Bir konuş, demiyoruz. Bakın bu seçimde taktik değiştirdik. Gidiyoruz, mümkün mertebede biz az konuşuyoruz, onlar konuşuyor" ifadelerini kullandı.
http://www.krttv.com.tr/gundem/akplivekildenpartisineelestirilerh5300.html
Konya'da AKP'li belediye sosyal yardım için dernek kurdu: Bağış için IBAN paylaştılar26 izlenme
Efes’te giriş ücretlerine gelen zam turizmciyi isyan ettirdi: Roma’da bu fiyatlar yok38 izlenme
İçişleri Bakanlığı, hilafet çağrısının yapıldığı belediye aracı için soruşturma izni vermedi!138 izlenme
'Türkiye'de kafa keseceğim' diyen Suriyeli cani gözaltına alındı !292 izlenme
Metroda Atatürk posterli Türk bayraklarını söken şüpheli tutuklandı25 izlenme
Vatandaş ekmek alacak fırın bulamayabilir: 'Kapanma tehlikesiyle karşı karşıyalar'47 izlenme
Son ankette Erdoğan'ı telaşlandıracak sonuçlar! İki isim de Erdoğan'ı geçiyor!88 izlenme
Adrese teslim ihale, Sayıştay raporunda!124 izlenme