CHP Denizli Kadın Kolları Başkanı Ayşen Kocabay, AKP Denizli Milletvekili Nilgün Ök’ü 1790 Euro'luk çantasıyla ekonomik sıkıntıdaki vatandaşlara ramazan ziyareti yapmaya çalışmakla eleştirdi. Kocabay, son seçimden bu yana Türkiye'de vatandaşların ekonomik anlamda dar boğaza düştüğünün altını çizdi.
AYAKKABIYLA EVE GİRDİ
Devamında şu eleştiriyi yaptı: "Ülkeyi bu hale getirenler bu konuda tek bir adım atmamakta ısrar etmeye devam ediyor. 1790 Euro'luk (güncel kurla 91 bin TL) çanta ile vatandaşla iç içe değilsiniz, onları sosyal medyada malzeme yapıyorsunuz.”
Depremzede ziyaretinde ayakkabıyla eve girilmesini de eleştiren Kocabay, AKP’nin halkın dertleriyle ilgilenmediğini söyledi. CHP’nin sosyal belediyecilik uygulamalarıyla vatandaşlara destek verdiğini vurgulayan Kocabay, “CHP iktidarında şov yok, halkla iç içe yarınlar inşa edeceğiz” dedi.
Nilgün Ök, Denizli Merkezefendi Yeni Mahalle'de depremzede Zübeyde ve eşi Niyazi Cindemir'in evine yaptığı ziyareti sosyal medya hesabından böyle paylaştı. Fotoğrafta ise lüks marka pahalı çanta dikkat çekti.
Sözcü
Bakan Koca açıkladı: Türkiye'de toplam can kaybı 4.792'ye, vaka sayısı ise 176.677'ye yükseldi!75 izlenme
Akşener'den Erdoğan sorusuna ilginç yanıt! "Ankara'dan uzak dursun da nereye giderse gitsin!"227 izlenme
Meclis’ten sonra en çok siyasetçi Silivri’de23 izlenme
Devlet şehit ailesine verdiği sözü tutsun! Vali, evin tamiri için söz verdi, çivi çakılmadı!76 izlenme
Polat çiftine yönelik hazırlanan MASAK raporunda çarpıcı detaylar46 izlenme
Hem taş yapacak hem para alacak!17 izlenme
Bir zamanlar Erdoğan’a “dahi” diyor onu destekliyordu, şimdi hakaretten yargılanacak!131 izlenme
Çarşaflı kadın ‘Müslüman ülkede Noel Baba’nın ne işi var’ diyerek mağaza çalışanının üzerine yürüyüp olay çıkardı !569 izlenme
İBB Davası'nda 40'ıncı gün: Ekrem İmamoğlu dahil 414 sanık hakim karşısında
RTE'nin korumalarının G.Afrika'da protestoculara saldırdığı ortaya çıktı !
Akın Gürlek niye Trump'a 'Brunson' için tepki veremiyor? AP Türkiye Raportörü Sánchez Amor'dan Gürlek'e İmamoğlu yanıtı!
Doktorlar, mühendisler gidiyor onlar böyle geliyor! Kocaeli Gebze'de bir TIR'ın dorsesinden çıkan kaçak göçmenler, koşarak şehre dağıldı!