AKP MKYK Üyesi ve Eski Milletvekili Şamil Tayyar, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin, ‘Ekonomik Dönüşüm Zirvesi ve Yeni Paradigmalar Zirvesi’nde yaptığı konuşmasına eleştiri getirdi.
Şamil Tayyar, Bakan Nebati’nin ‘metin yazarı’na dikkat çekerek, konuşma metnini ‘mantıksız’ olarak niteledi.
AKP'li Tayyar sosyal medya hesabından, “Son dönem Nebati bakanımızdan ziyade metin yazarı gündemde. Kimdir, necidir bilmiyorum, sormadım da… Ancak. Bu yazarın mantıksız dürtüsünün yol açtığı içgüdüsel savunma psikoanalitik incelemeye tabi tutulmalıdır.” dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin ‘Ekonomik Dönüşüm Zirvesi’ndeki konuşması gündem olmuştu.
İktidarın ekonomik politikalarına ilişkin konuşan Bakan Nebati, “Neo klasik ekonomi düşüncesinden epistemolojik bir kopuşu temsil eden heterodoks yaklaşım, günümüzde giderek ön plana çıkan davranışsal ekonomi ve nöro ekonomi ile daha fazla önem kazanmaktadır.” demişti.
Yeniçağ
Arınç'ın FETÖ'den yargılanan damadına şok!120 izlenme
İzmir'de CHP AKP'ye fark atıyor491 izlenme
Guardian yazarı: Erdoğan hem dünya hem Türkiye için tehdit, şutlayın!266 izlenme
Yaşlı köylü kadından Erdoğan'a ders gibi sözler: "Bildiğimizi konuşsak aldığını atıyor içeriye. Olmaz ki böyle. Cumhurbaşkanı dediğin adam gibi oturması lazım yerinde"18 izlenme
Suriye'de savaşan Türk komandosu bir vatandaş röportaj verirken, savaştan kaçıp Türk vatandaşı olan Suriyeliyi görünce komandoyu zor tuttular!49 izlenme
Asgari ücrette ara zam olacak mı? TCMB raporunda dikkat çeken ifadeler41 izlenme
Sınavda birinci oldu bakın başına neler geldi!60 izlenme
İYİ Parti’de toplu istifa: Ekrem İmamoğlu’yla ‘tam yol ileri’ diyoruz24 izlenme
3 günlük tatilde bile ucuz Yunan adası kuyrukları oluştu
İşte Bekir Coşkun'un Sözcü'de yayınlanan son yazısı: Asıl 'telef' olan insanın vicdanıdır
Bugün '50+1 değişmeli' diyen Erdoğan, 4 yıl önce 'vazgeçilmez' diye savunmuş
Devlet okullarında küçük çocuklara AKP propagandalı abdest köşesi, şeytan taşlama!