Home
13 Şubat 2023 ( 29 izlenme )
Reklamlar

AKP'li Taşkesenlioğlu'nun eski eşi Ünsal Ban tahliye edildi


Sedat Peker'in SPK'daki rüşvet iddialarıyla gündeme gelen AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu'nun eşi Ünsal Ban tahliye edildi.



Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, eski Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu, AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ve Cumhurbaşkanı Danışmanı Serkan Taranoğlu'nun adının da geçtiği rüşvet iddialarında bulunmuş, Peker, "Deli Çavuş" isimli Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda, Taşkesenlioğlu'nun yer aldığı ve Ünsal Ban'ın çektiğini belirttiği bir videoyu da paylaşmıştı.

Ünsal Ban daha sonra, Muğla'nın Milas ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi Zehra Taşkesenlioğlu'na ait kişisel verileri organize suç örgütü lideri ile paylaşma, tehdit ve şantaj suçlamalarıyla gözaltına alınıp tutuklanmıştı. 

TAHLİYE EDİLDİ

T24'de yer alan habere göre, Ünsal Ban hakkında tahliye kararı verildi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İnce’den bağış kampanyası başlatan Erdoğan’a sert tepki! İlber Ortaylı'dan Erdoğan'ı kızdıracak çıkış "Hiç kimsenin ben dedim oldu deme hakkı yok" Burhan Özfatura '15 sene bu ülkeyi ateistler yönetse AKPnin verdiği zararın onda birini veremezdi' AKP-MHP oylarıyla meclisten geçti! Artık park değil!