Koronavirüs salgınının yeniden tırmanışa geçmesiyle birlikte Sağlık Bakanlığı, yeni hatırlatma dozu aşıları için randevu tanımladı.
Randevuların açılmasıyla birlikte, aşı tartışması yeniden başladı. Tartışmanın odak noktasında ise Türkiye'de koronavirüse karşı geliştirilen Turkovac aşısı var.
Liberal Demokrat Parti'nin (LDP) eski Genel Başkanı Cem Toker, "Türkovak adı verilen yerli aşının dünya ve ülke sağlığına etkisi/katkısı neyse, TOGG adı verilen sözde yerli otomobilin de ekonomiye etkisi/katkısı o kadar olacaktır" ifadeleriyle bir paylaşım yaptı.
Toker’e yanıt ise AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen’den geldi. Şen, “Türkovak’ın etkili olabilmesi için kanın bozuk olmaması lazım. TOGG’a gelince, yolun bozuk olmaması lazım" dedi.
Gerçek Gündem
AKP’li belediyeye soruşturma: Olmayan işleri yapılmış gösterip…31 izlenme
Yandaş sendika karar aldı: Sakallı ve kravatsız memurlar dönemi517 izlenme
Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun ilk toplantısı sona erdi23 izlenme
İsrail'in korktuğu başına geliyor: İran nükleer silah yolunda11 izlenme
İhtiyaç kredisi faizi 20 yılın zirvesinde42 izlenme
Skandal görüntüler ! Beyaz TV muhabiri Bülent Yapraklıoğlu'ndan Atatürkçülere hakaret !3123 izlenme
Erdoğan’ın ‘dindar nesil’ talebi MEB’de ‘namaz kursu’ açılımıyla karşılık buldu127 izlenme
İran'ın İsrail’e fırlattığı balistik füzenin Tel Aviv'e düştüğü anlar!55 izlenme
Gezi Davası Kararları Sonrasında Tepkiler Gösteren Müjde Ar Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Sözlerine Destek Verdi: Ülkenin sahipsiz olmadığını hissettik
Afganla nişanlanan Türk kadından Türk insanına hakaret! "Sizin hayatınızda göremediğiniz o Alman pasaportuna sahip. Siz Afgan dediğiniz kişinin tırnağındaki kir bile olamazsınız"
Murat Çalık bir kez daha cezaevine gönderildi
Erdoğan'a kötü haber! Kendi seçmeni bile ikna olmadı: CHP'li belediyelere soruşturmalarda çarpıcı anket