Home
03 Şubat 2020 ( 83 izlenme )
Reklamlar

AKP'li Kandemir'den skandal sözler! 'Muhalefet bu topraklara ait değil'


AKP Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, CHP, HDP ve İYİ Parti için, "Bu topraklara, bu coğrafyaya ve bu medeniyete ait değiller" dedi.


AKP Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, partisinin Ağrı Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen Teşkilat Buluşması Toplantısı’nda konuşurken muhalefet partilerine yönelik ağır ithamda bulundu.

“CHP ve onun yanında hizalanan HDP’yi, İYİ Parti’yi iyi anlatacağız. Bunlar 100 senedir hep milletten alacaklı gibi parmak sallar ve hep alacaklı gibi konuşurlar” diyen Kandemir, “Millet ne hisseder ne söyler bunu dinlemezler. Kulakları ve hisleri millette değil bunların, başka yerde. Bu topraklara, bu coğrafyaya ve bu medeniyete ait değiller” diye konuştu.

https://www.gercekgundem.com/siyaset/154047/akplikandemirdenskandalsozlermuhalefetbutopraklaraaitdegil

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İsrail askerleri 24 Filistinliyi yaraladı Kıran kırana yarış: Beyoğlu Belediyesi CHP'de kaldı ‘Amcam MHP ilçe başkanı’ demişti… İlçe Başkanı: Böyle bir akrabam yok! En son okuduğunuz kitabın adı ve yazarı nedir ? 'Ben pek kitap okumadım, yalnız Ak Parti çok süper !'