Londra merkezli dünyaca ünlü haber ajansı Reuters, Türk kaynaklara dayandırarak geçtiği haberde yerel seçim analizlerini paylaştı.
Haberde, İstanbul’daki yarışta Ekrem İmamoğlu’nun vatandaşlardan daha çok destek bulduğuna vurgu yapılırken, “Ankara'da ise parti tarafından yaptırılan anketlerin tamamında Yavaş önde" ifadesine yer verildi.
“İSTANBUL’DA FARK HIZLA KAPANIYOR”
Reuters ayrıca, Türkiye genelinde AKP’nin 31 Mart Seçimleri için öngörülen oy oranını yüzde 36,838,8 aralığında açıkladı. Haberde, bu ayın başında beş olan Yıldırım ile İmamoğlu arasındaki farkın 1.5'e indiği ve Ankara'da Mehmet Özhaseki ile Yavaş arasındaki farkın açılmasında ekonomideki gelişmelerin etkili olduğu öne sürüldü.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/akpliisimdenikiilicinitiraf225049h.htm
Ünlü turizm firması iflas bayrağını çekti: Tüm çalışanları işten çıkarıldı, sahibine ulaşılamıyor!60 izlenme
AKP’li vekilden akıllara zarar açıklama! 'Ev ve araba sahibi olmak artık hiç zor değil'119 izlenme
AKP yılın son anketinde de ikinci parti23 izlenme
Türk doktorların göçünde tüm zamanların rekoru kırıldı41 izlenme
FETÖ firarisi Ekrem Dumanlı Fethullah Gülen'in ölüm anını anlattı, sosyal medyada dalga konusu oldu58 izlenme
TEBA: Yılsonu enflasyon beklentisi yüzde 9440 izlenme
Deprem bahane zam şahane! Bir zam daha geldi...60 izlenme
1.4 milyon kişiden hiçbiri tercih etmedi: Üniversitede iki bölüm boş kaldı29 izlenme