Hülya Koçyiğit’in damadının şirketi, AKP’li belediyenin düzenlediği ihalede ‘katılan tek firma’ olarak ipi göğüsledi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı Sahil Projesi kapsamında yapılan ticari ünite ve tesisleri kiraya vermek üzere satılığa çıkardı. İhaleye tek firma olarak katılan Alkoçlar TurizmSenAntalya Turizm ortaklığı ihaleyi kazandı.
İhaleyi kazanan ortaklık, belirtilen ünite ve tesisleri 8 yıllığına işletme hakkına sahip olacak.
Konyaaltı Sahil Projesi Kapsamında Yapılan Ticari Ünite ve Tesislerin Kiraya Verilmesi İşi dahilinde ihalesi gerçekleştirilen üniteler şöyle: “Akdeniz Bulvarı’nda 23 adet büfe 19 adet şezlong şemsiye alanı, Beachpark bölgesinde 7 adet büfe, 7 adet şezlong şemsiye alanı, 2 adet kafe, 1 adet çay bahçesi, 1 adet işletme ofisi, 4 adet büfe, 40 ticari işletme, 12 ücretsiz WC.”
Sahili işletecek Alkoçlar A.Ş’nin patronu Ender Alkoçlar AKP’li sinema oyuncusu Hülya Koçyiğit’in damadı olarak biliniyor. Aynı şekilde şirketin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gülşah Alkoçlar da Koçyiğit’in kızı.
Ender Alkoçlar’ın kayınvalidesi Hülya Koçyiğit son yıllarda sürekli olarak Saray’daki davetlerde ve AKP’nin kampanyalarında boy gösteren bir isim olarak öne çıkıyordu. Koçyiğit son olarak, Türkiye’de baskı olmadığını, aksine fazla özgürlük olduğunu söylediği sözleriyle tepki çekmişti.
http://gazetemanifesto.com/2018/03/29/akplihulyakocyigitindegirmenidonuyor/
Antep fıstıkları Bulgaristan'dan geri gönderildi! İçinde en tehlikeli madde var iddiası17 izlenme
Vatandaşa elektrik satan 44 şirket devlete borcunu ödemedi!44 izlenme
HAVASEN’den THY’ye zor soru: 1.8 milyar TL promosyon geliri nerede?31 izlenme
Erdoğan’ın adaylığıyla ilgili dikkat çeken anket13 izlenme
Madencilerin evlerinden ağıtlar yükseliyor… Yürek burkan fotoğraflar40 izlenme
İnandılar, GDO'suz buğday üretmeyi başardılar! Belediye de destek oldu!4648 izlenme
AKP'li kafa 'Çomarkopter' yapıldığına bile inanıyor !3122 izlenme
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni kanalizasyondan gelen su bastı!27 izlenme
Kilise saldırısı İtalya basınında geniş yankı buldu! Bakan Yerlikaya'nın sözlerini manşete taşıdılar
Zam bekleyen emekliye bir darbe de Meclis'ten
Mahir Polat, gözaltına alınmadan önceki son projesini paylaştı: Fatih Mevlevihanesi Haziresi’ndeki restorasyon çalışmaları
Türkiye Yüzyılı tam gaz devam ediyor: Emlak vergisine rekor zam!