24. Dönem AKP’den Kayseri Milletvekili olan ancak 2019 yılında sosyal medya hesabından Suriyeliler ile ilgili yaptığı paylaşım nedeniyle partiden ihraç edilen Prof. Dr. Pelin Gündeş, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu şikayet ettiğini CİMER’e söyleyen Tokatspor Başkanı Ufuk Akçekaya ile ilgili açıklama yaptı.
Gündeş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Akçekaya’nın babasına ait 2 katlı işyerini kiraladığını ancak kira ödemediğini belirtti.
CUMHURBAŞKANIYLA BİRLİKTE OLAN FOTOĞRAF GÖNDERDİ
Ufuk Akçekaya’nın dersane açmak için babasına ait iş yerini kiraladığını dile getiren Prof. Dr. Pelin Gündeş, “Ekrem İmamoğlu'nu şikayet eden Ufuk Akçekaya, Final dersanesi açmak için babamın 2 katlı dükkanını kiralamış. Babama 400 bin TL kira borcu takmış. Geçen yaz haberim oldu. Bana Tayyip Beyle fotosunu göndererek oturmaya devam edeceğini söyledi. Derhal icraya verip haciz yaptırdım. Üstünde tek kuruşu veya malı çıkmadı. Sonradan öğrendim ki başka illerde de okul açarak öğretmenlere maaşlarını vermemiş. Velilere paralarını iade etmemiş. Alacağımızı da alamadık. Tam bir cezasızlık var. Ekrem İmamoğlu'na elleri arkasında yürüyor diye soruşturma açacağınıza. Piyasaya böyle seri şekilde borç takan adamları cezalandırın. Babam tabii Kabataş Mezunu, Münih Teknik Üniversitesi’nde okumuş naif bir İstanbul beyefendisi olduğu için iş bu raddeye gelmiş. Benim haberim olunca derhal attım adamı icra yoluyla!” ifadelerini kullandı.

7 yaşındaki çocuğun yürek burkan sonu! Baba odanın kapısını açtığında hayatının en acı verici görüntüsünü gördü.23 izlenme
Türkiye'de Big Mac fiyatı ABD'yi geçti30 izlenme
Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a jet yanıt41 izlenme
Atlas Çağlayan cinayetinde yeni gelişme: Tutuklu sayısı arttı14 izlenme
Ağrı’da, zırhlı servis aracına roketli saldırı!164 izlenme
THY faturayı pilotlara kesti!211 izlenme
Meclisten emekliyi üzen karar çıktı40 izlenme
Muharrem İnce'den flaş talimat!1428 izlenme
Bakan, oy kullanacak Suriyeli sayısını açıkladı
Rus birlikleri Kremennaya yakınlarında Ukrayna ordusuna ait bir konvoyu vurdu.
Erdoğan ve El Sani imzaları attı! Varlık Fonu, Borsa İstanbul'u Katar'a sattı!
Vatandaşlar ekonomik krize rağmen hayata tutunmaya çalışırken Vali yardımcısı kuzu tandır tanıtımı yaptı!