Gazeteciyazar Ergün Poyraz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla Cumhurbaşkanı ve bazı siyasetçiler hakkında kaleme aldığı kitaplar konusunda geçmişte bir siyasetçiden destek gördüğünü öne sürdü. Aydın Denge’nin haberine göre; paylaşımlarında isim vermeyen Poyraz, “Cumhurbaşkanına, bakana, milletvekiline kitap yazmışım. Bir tane değil 48 tane kitap yazdım. Ben bu kitapları yazdığımda sen benim en iyi dostumdun, destekçimdin” ifadelerini kullandı.

Gazeteciyazar Ergün Poyraz
İSİM VERMEDİ, İŞARET ETTİ
Poyraz ayrıca “Abdülhamit’ten Tayyibe” isimli kitabının basımı ve dağıtımı için de görüştüğünü iddia ettiği kişiye yönelik, “Cumhurbaşkanına bir daha kitap yaz, yazdığın kitapları satın alıp dağıtalım, ben maddi destek olayım demedin mi? Oldun da, belgeleri mevcut” sözlerini dile getirdi. Poyraz’ın isim vermemesi ancak paylaşımlarında kullandığı ifadeler ve geçmişe dair göndermeler nedeniyle, CHP’den istifa ederek AKP’ye geçen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu işaret ettiği şeklinde yorumlandı.
Sözcü
Erdoğan'a göre 'fakirlik' tanımı değişmiş!51 izlenme
Alman ekonomisinde resesyon riski42 izlenme
Amerika'da 2020 model Mustang kaç para biliyor musunuz? Türkiye'de ancak kaymak takımın çocukları alıyor39 izlenme
Anaokulunda parti propagandası!164 izlenme
Emekli vatandaşın isyanı 'AKP'ye bir kez daha oy verirseniz aç kalacaksınız !'14943 izlenme
Erdoğan açıkladı! Ülke krizdeyken işte mültecilere harcanan para90 izlenme
Bakanlığın kayıtlarında görünmüyor! 2,5 milyar TL nerede?35 izlenme
Parsel parsel satışta sıra Milli Park’a geldi!52 izlenme
Kayseri bu skandalla çalkalanıyor! AKP'li belediye başkanının yeğeni 300 milyonla sırra kadem bastı!
Kasasını atınca gözaltına alınan esnaf iş yerini, Erdoğan’ı protesto ederek törenle kapısına kilit vurdu ve kapattı!
Kaçak Pakistanlı ikamet izni olduğunu iddia etti, belinde silahla poz verdi! Emniyet harekete geçti, oturma izni olmadığı anlaşılan Pakistanlı kaçak sınır dışı edilecek
Osmangazi Köprüsü’nün geçiş ücreti 11 dolardı, iptal edilip 35’e çıkarıldı!