Çamlı, "Bu milleti dinsiz yetiştirmek için Robert Koleji kurulsa da Boğaziçili çocuklarımızı emperyalistlere yedirtmeyeceğiz" diye konuştu.
Çamlı, "Boğaziçi Üniversitesi bizim yüz akımızdır. Her ne kadar para babası Robert ve misyoner Hamlin tarafından kurulmuş olsa da, bu milletin çocuklarını seküler yetiştirmek, dinsiz yetiştirmek için kurulmuş olsa da süreç içerisinde orada gerçekten vatana millete hizmet eden gençler de çıktı" dedi.
"Boğaziçi Üniversitesi'ne atanan rektör olayı ile ilgili tantana oluşturuluyor" diyen Çamlı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ve İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu da hedef alarak, "İstanbul'un CHP İl Başkanı var bir domuzu üç dakikada yemekle övünen kadın... Orada bir eyleme katıldı. Bu bir örgüt hareketi orada icra edildi tıpkı Gezi olayındaki üç beş ağaçtan yola çıkılarak ülkeyi kaosa sürükleme çalışması yapıldığı gibi, Boğaziçi'nde de bir kibrit çaktılar. Fakat orayı bunlar ellerinden bırakmak istemiyorlar, başaramayacaklar. Boğaziçili çocuklarımızı emperyalistlere yedirtmeyeceğiz. Biliyorsunuz 'sözde cumhurbaşkanı' diyor. Kim diyor bunu? Kasetle genel başkanlığa gelen adam" ifadelerini kullandı.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/akplicamlibukezbogazicihakkindakonustu1805508
'Sözlerim çarpıtıldı' diyen AKP'li Bakan Pakdemirli'nin yalanı ortaya çıktı ! 'Adiler' lafını muhalefete söylemiş !386 izlenme
Mansur Yavaş bir sözünü daha yerine getirdi! Ankara'da öğrenci evlerinde su ve atık su tarifeleri yüzde 50 indirimli olacak!169 izlenme
Şehir Hastaneleri itirafları: Fatura dört kat artacak106 izlenme
Akit yazarından Arınç'a zehir zemberek sözler!659 izlenme
Atatürk'ün Kara Harp Okulu'na girişinin 125'inci yıl dönümü! Harbiyeliler anlamlı gün için Anıtkabir'e çıktı56 izlenme
Harp okullarında SADAT tartışması: 'AKP referanslı olmayan kimse subay, astsubay olamıyor'53 izlenme
CHP Lideri Özel'den Kılıçdaroğlu'na jet kurultay yanıtı23 izlenme
İmamoğlu Alman medyasına konuştu: Atatürk tablosuna dikkat çektiler45 izlenme
Vatandaş isyan etti: "Bize anayasa değil ekonomi lazım!"
Deprem yardımları sır gibi saklanıyor! Ne kadar toplandı, nereye harcandı bilinmiyor
AKP'nin hazırladığı, Erdoğan'ı anlatan klipte bir tek üniversite yok
Evet mi Hayır mı sorusuna müthiş cevap ! Türkiye'nin ekonomik durumu ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi !