AKP'li İstanbul Çekmeköy Belediyesi, yerel seçimlere 3 ay kala, yeni yıl için harekete geçti. 249 bin nüfuslu ilçede 2019 yılında yapılacak organizasyonlar ve vatandaşlara dağıtılacak promosyon için 10 milyon 388 bin TL harcandı.
Belediyenin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, 2019'da dağıtmak üzere 20 bin boyama kitabı, 20 bin bulmaca, 80 bin tişört, 100 bin şapka, 15 bin ajanda, 10 bin kalem seti, 30 bin yağmurluk, 5 bin masaüstü takvim, 20 bin kumaş çanta, 4 bin körüklü elyaf çanta, 20 bin uçurtma, 20 bin hamilelik takvimi ve çarkı satın aldı. Belediye yıl boyunca yapılacak organizasyonları da belirledi.
Ahmet Poyraz bol bol hediye dağıtıyor.
25 AÇILIŞ VE TEMEL ATMA
2019'da 25 açılış ve temel atma organizasyonu, uçurtma şenliği, Kurban Bayramı için 100 bin et poşeti, 50 palyaço, 10 tane mehteran gösterisi, kitap fuarı, kiraz festivali, hamsi festivali, çocuklar ve yetişkinler için tiyatro, seminer ve konferanslar için 200 konuşmacı; Çanakkale, Bursa, Edirne ve İstanbul Boğazı turu organizasyon hizmetleri de satın alındı.
AHMET POYRAZ YENİDEN ADAY
AKP'li Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, önümüzdeki yerel seçimde de belediye başkanlığı için yarışacak.
Belediyenin bu hizmetler için anlaştığı şirket ise AKP Çekmeköy ilçe yönetim kurulu eski üyesi Vahdet Erdoğan'ın şirketi Greenart. Erdoğan, AKP Çekmeköy Medya Birim Başkanlığı, Sosyal İşler Birim Başkanlığı, Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı ve Siyasi ve Hukuki İşler Birim Başkanlığı yaptı. Erdoğan,2003'ten itibaren faaliyet gösteren Greenart Grup'unYönetim Kurulu Başkanı.
https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/akplibelediyeninesantiyonbutcesi10milyonlira2864502/?fbclid=IwAR2r4D1uJiQKaFcxTvAj_8hQNtVUJ6C0bi97fCblgmobpFzpQi7P_XRBg
Özgür Özel: "Ben gelince paldır küldür kaçıyorlar buradan"15 izlenme
Kılıçlar çekildi! İktidara yakın medyanın hedefinde bu kez Fahrettin Altun var!33 izlenme
Seçimden önce bitecek denilen projeye sadece 2 bin TL ayrıldı30 izlenme
Çanakkale yangınında hayvanlarıyla sığınmak isteyen vatandaş, siteye alınmadı!48 izlenme
Erdoğan’a hakaretten gözaltına alınmıştı! Mine Koraş hakkında yeni gelişme124 izlenme
Skandala karışan hastanenin bebek yoğun bakım ünitesi görüntüleri ortaya çıktı!47 izlenme
Depremzedelerin çilesi bitmiyor: Hatay'da kamulaştırılan arazilerine yine kepçe girdi, 2 kişi gözaltına alındı!8 izlenme
Kayyum THK'nın 8 kentteki mülklerini satışa çıkarmıştı, ayrıntılar belli oldu!53 izlenme