Home
10 Kasım 2024 ( 21 izlenme )
Reklamlar

AKP'li belediyenin astığı Atatürk afişleri tepki sonrası kaldırıldı


AKP’li belediye başkanı Ali Kamil Soyuak tarafından yönetilen Çanakkale’nin Gelibolu Belediyesi 10 Kasım Atatürk’ün Anma Günü kapsamında; ilçenin dört bir yanına Atatürk’ün parmaklıklar arkasında olan posterleri asması tepki çekti.


Yarın Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hayata gözlere yumuşunun 86. yıldönümü vesilesiyle birçok kentte anmalar yapılacak.

AKP’li Gelibolu Belediyesinin anma için astığı afişler tepki çekti.

BELEDİYE O PANKARTI KALDIRDI

Çanakkale Savaşları açısından büyük öneme sahip Gelibolu ilçesinde AKP’li belediye tarafından ilçede 10 Kasım Atatürk’ü anma vesilesiyle ilçeye asılan Atatürk pankartı tepki çekti.

Atatürk’ü demir parmaklıklar arkasında gösteren resmi  ilçeye asıldı. Belediye gelen tepkilerin ardından o pankartı kaldırarak ay yıldızlı Atatürk resmini astı.

Sözcü

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

NTV sunucusu Özlem Sarıkaya Yurt’un Ölüm Haberini Yine Meslektaşı olan Seda Öğretir Göz Yaşları İçinde Zorlanarak Sundu. AYM, Can Atalay’ın ikinci ihlal başvurusunu Genel Kurul’a sevk etti Avrupa’da simiti de kaptırdık! Ünlü market zinciri üretmeye başladı Saray'da kimse bu anket sonucunu beklemiyordu: O ilde Millet İttifakı uçuşa geçti!