CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, çifte standardı Meclis gündemine taşıdı ve “İktidar sizin belediyeleriniz, bizim belediyelerimiz diye ayrım yapıyor.
Muhalefet belediyelerine ‘yağmurlu havada su yok’ anlayışıyla hareket ediyor. Bu uygulamalar AKP’nin adında olan adaletin, belediyeler arasında yaptığı ayrımcılıkla aslında olmadığının ve vatandaşlarımızı cezalandırdığının açık bir göstergesidir” dedi.

Ulaş Karasu
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı’na “Tüm vatandaşlarımızın hizmetine sunulması beklenen bu projelere uygulanan çifte standart hangi gerekçeye, hangi mevzuata dayanmaktadır? Ayrımcı kararların alınmasındaki dayanaklar nelerdir?” diye soran Karasu, şöyle devam etti: “Ülkemizin her noktasına eşit ve adil hizmet gitmesi çok önemli. Ama uygulamalar gösteriyor ki, son yerel seçimden başarıyla çıkan belediyelerimizin elini kolunu bağlamak için her şeyi yapıyorlar.”
Sözcü
Diyarbakır Müftü Yardımcısı: Virüsü Allah'tan bir nimet olarak görüyorum117 izlenme
Çift ve üç maaşlı AKP'lilerin yenilenmiş tam listesi!105 izlenme
Atanamayan bir öğretmen daha hayatına son verdi! ‘Yazıklar olsun’56 izlenme
Esnaftan TÜİK’in işsizlik verilerine tepki! "TÜİK önce sokağa insin sonra verileri açıklasın"65 izlenme
Osmanlı Ülkü Ocakları Başkanı'na dolandırıcılıktan suç duyurusu!70 izlenme
Karantinayı ihlâl eden şahıs 9 yaşındaki çocuğun yüzüne tükürdü!51 izlenme
Özel sitenin işgal ettiği sahil halk plajı olacak34 izlenme
Milli Piyango'da o ikramiyeler kime çıktı?122 izlenme
Muhalefetin “arpalık” dediği Turizm Ajansı, TV reklamlarına bir yılda 459 milyon TL harcamış
CHP'li Belediye 'Gıda Tanzim Noktası' inşa edecek
Kılıçdaroğlu'nun eski danışmanı Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında tutuklandı
Eski AKP’li vekilin Erdoğan’la ilgili bu sözleri başını yaktı