Home
09 Eylül 2018 ( 135 izlenme )
Reklamlar

AKP'li belediyeden 'Sıla' yasağı: İki yıldır engelliyor

AKP'li Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin iki yıldır şarkıcı Sıla'nın konserlerine salon vermediği öğrenildi.


Sıla, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Yenikapı mitingine katılıp katılmayacağına ilişkin soruya “Hayır katılmayacağım. Kesinlikle darbe karşıtıyım ama böyle bir şovun içinde bulunmayı tercih etmiyorum” yanıtını vermiş, bu açıklama sonrası AKP'li belediyeler konser iptallerine imza atmıştı.

Aradan geçen sürenin ardından birçok ilde konserlerine devam eden şarkıcı, Bursa'da engellenmeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi'nin, Sıla'nın, Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu ve Merinos Kongre Kültür Merkezi'nde konser vermesine izin vermediği öğrenildi.

http://haber.sol.org.tr/turkiye/akplibelediyedensilayasagiikiyildirengelliyor246977

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İktidar medyası baltayı taşa vurdu: Venezuela'daki petrol görüntülerini "Gabar Dağı'ndan petrol fışkırıyor" manşetiyle verdiler! Simitçide oturan kadına iğrenç taciz! Pantolonunu indirdi ve cinsel organını gösterdi Çetin Doğan’dan Bahçeli’yi 1 hafta uyutmayacak cevap Reza Zarrab hakkındaki tüm iddiaları ve tapeleri kabul etti!