AKP’li Rize Belediyesi, CHP Rize İl Başkanlığı’nın asmak istediği afişleri engelledi.
CHP Rize İl Başkan Saltuk Deniz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile gelişmeleri kamuoyuna duyurdu.
Deniz, "Partimizin 99.kuruluş yıl dönümü ile ilgili afişlerimizi Rize Merkezde Bilboardlara asma talebimiz, ilgili firma tarafından Rize Belediyesinin izin vermediği gerekçesiyle red edilmiştir. Ne yaparlarsa yapsınlar gelmekte olanın gelişini engelleyemeyecekler" ifadelerini kullandı.
CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz Halk TV'ye yaptığı açıklamada ise, "Yarın partimizin 99. kuruluş yıl dönümünü ve İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunu kutlayacağız. Yarın tüm ilçelerimizde saat 09.30’da Atatürk Anıtı'na çelenk koyacağız. Ardından saat 14.00’te örgütümüzle, partililerimizle, konuklarımızla ve vatandaşlarımızla birlikte Rize Valilik Anıtı önünde Atatürk Anıtı’na çelenk koyarak partimizin 99. kuruluş yıl dönümünü kutlayacağız. Rize Belediyesi’nin afişlerimizi engellemesi bizi durduramayacak" dedi.
Gerçek Gündem
Şarbon hortladı! Bir mahalle karantina altında168 izlenme
Narin Güran cinayetinde flaş gelişme: 'Katilin kim olduğunu biliyoruz'49 izlenme
TELE 1'e kayyum kararına CHP'li Gül Çiftçi'den tepki: "Merdan Yanardağ'ın suçu işleyip işlemediği daha belli bile değil. Bir suç işleniyor şu anda"9 izlenme
Dünyaca ünlü dergi seçti! İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu o listeye girdi!148 izlenme
Merkez Bankası faiz kararı açıklandı44 izlenme
Polislikten istifa edip tarikat kurdu, tacizle suçlanıyor! ‘Yanıma çırılçıplak gelmezsen beni anlayamazsın’30 izlenme
"İmamlar para karşılığı imam hatibe zorluyor!"91 izlenme
Egemen Bağış, AKP'nin FETÖ ile iç içe olduğunu itiraf ediyor !1509 izlenme
Erdoğan’ın ‘Kek yersiniz’ diye tanıttığı millet bahçelerine son 3 yılda 40 milyon lira harcandı!
Yerel seçim öncesi Cumhur İttifakı’nda çatlak! AKP’li isim MHP’li başkanı genel merkeze şikâyet etti
İzmir’de suyun fiyatına indirim
Yılmaz Tunç'tan 'Erdoğan'ı protesto edenlere işkence' iddialarına açıklama