AKP’li Kayseri Büyükşehir Belediyesi, ‘EtnoSpor ve Okçuluk Merkezi’ yapımı için yaklaşık 10 milyon TL harcadı. Belediyeye bağlı Yapı Kontrol Daire Başkanlığı, 31 Mart’ta projenin yapımı için ihale düzenledi.
BirGün'ün haberine göre, ihaleyi 9 milyon 700 bin TL teklif veren Çakıroğlu İnşaat Şirketi’nin kazandığı açıklanırken şirket ile belediye arasında 21 Nisan tarihinde sözleşme imzalandı.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, geçtiğimiz aylarda Etnospor ve Okçuluk Merkezi’ne ilişkin yaptığı açıklamada, “Kayseri’yi sporun merkezi yapmak için” yatırımlar gerçekleştirdiklerini belirterek “Toplam 49 bin metrekare alanda kuracağımız Etnospor ve Okçuluk Merkezi, bu alanda ülkemizin en önemli tesisi olacak” dedi.
CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, açıklamasında şunları söyledi:
“Kayseri’yi yönetenler bugüne kadar olduğu gibi bugün de kentlerini düşünmek yerine kendilerini düşünerek AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a şirin gözükmek, oğlu Bilal Erdoğan’ı hoşnut kılmak için çalışıyor. Kayserili’nin beklediği projeler için en ufak bir çaba göstermeyen büyükşehir belediyesi, Bilal Erdoğan’ın fantazilerini gerçekleştirmek için hareket ediyor. Kayseri’nin tüm sorunları tamamlanmış, tüm söz verilen projeler hayata geçmiş gibi Bilal Erdoğan’ı memnun etmek için bu merkezin yapım işi için ihale düzenlendi. Bilal Erdoğan’ı memnun etmek için harcadıkları çaba kadar halkın taleplerini düşünselerdi Kayseri kamu yatırımları sıralamasında sonlarda yer almazdı.”
https://halktv.com.tr/gundem/akplibelediyesalgindinlemediokculuksevdasina10milyontl424597h
Sedat Peker bu sefer de Cumhurbaşkanlığı'ndaki ismi ifşa etti!78 izlenme
İmamoğlu sabahın erken saatlerinde kum saatli mesaj verdi7 izlenme
CHP'den Balıkesir için uyarı: Acilen şarbon taraması yapılmalı187 izlenme
Kartal'da Doktor ve hemşilerin çantalarını çalan hırsız kamerada !147 izlenme
Yeni açıklama geldi: Asgari ücret ve emekliye ek zam yolda mı?35 izlenme
Aladağ terfisine isyan!198 izlenme
MEB'den tepki çeken karar: Erkek öğrenciler voleybol maçlarına alınmayacak! Gerekçe 'öğrencilerin kavga etmemesi için'36 izlenme
Tartışma yaratacak atama! "Sayın valimin takdiri"19 izlenme