AKP’li Uğur Işılak’ın bir TV için yaptığı ramazan programının karşılığında AKP’li Meram Belediyesi’nden 2012 yılında 1 milyon 200 bin TL aldığı ortaya çıktı.
Tayyip Erdoğan’a Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yaptığı “Dombra” şarkısıyla bilinen eski AKP Milletvekili Uğur Işılak’ın, yandaş Kanal 24 televizyonu için sunduğu ramazan programı nedeniyle AKP’li Meram Belediyesi’nin iştiraki olan şirketten 1 milyon 200 bin TL aldığı ortaya çıktı.
2012 yılının Ramazan ayında Kanal 24’te yayınlanan, Meram Belediyesi’nin Uğur Işılak’a yaptırdığı “Meram’a Geldim” adlı program 30 gün sürmüştü.
Sözkonusu program, halen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Danışmanı olan Yiğit Bulut’un o dönem genel yayın yönetmeni olduğu Kanal 24’te canlı olarak yayınlanmıştı.
Oda TV‘nin haberine göre Meram Belediyesi’nin iştiraki olan Pelitaş şirketi Uğur Işılak’a, 6 yıl önce programı için 1 milyon 200 bin TL ödedi.
İşte o ödemenin faturası:

http://gazetemanifesto.com/2018/akplibelediyeramazanprogramiicinugurisilaka12milyontlodemis219226/
Abdullah Cömert'in ailesine saldırı!330 izlenme
Erdoğan, "Seyannen zam yok" demişti; Kulis: Emeklilerin bayram ikramiyesi 10 bin TL'ye çıkıyor33 izlenme
İçişleri Bakanlığı Serdar Öktem için harekete geçti: Sinan Ateş ayrıntısı dikkat çekti21 izlenme
Cumhur İttifakı Ortağı Mustafa Destici asgari ücret artışına ilişkin öngörüsünü paylaştı.29 izlenme
AKP'li belediye rezidans dikmek için camiyi iki sokak öteye taşıdı!33 izlenme
Erkan Baş, AKP'nin 18 yıldır nasıl iktidarda kaldığını tek cümleyle özetledi!134 izlenme
Erdoğan'a 'sürtük' şoku! Kendi seçmeni bile 'Hakaret' dedi32 izlenme
Esila Ayık tahliye edildi!19 izlenme
Göl kurudu ama bakanlık köylülerden parasını istiyor!
CHP'li belediyeler Ramazan'da özel yardım kampanyası yapacak! Talimat Kılıçdaroğlu'ndan
Ata yadigarı botanik bahçe için verilen kararda ilginç ayrıntı!
Kasa kasa domatesi çöpe döktüler! Vatandaş ise tane tane satın alabiliyor