AKP’li Uğur Işılak’ın bir TV için yaptığı ramazan programının karşılığında AKP’li Meram Belediyesi’nden 2012 yılında 1 milyon 200 bin TL aldığı ortaya çıktı.
Tayyip Erdoğan’a Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yaptığı “Dombra” şarkısıyla bilinen eski AKP Milletvekili Uğur Işılak’ın, yandaş Kanal 24 televizyonu için sunduğu ramazan programı nedeniyle AKP’li Meram Belediyesi’nin iştiraki olan şirketten 1 milyon 200 bin TL aldığı ortaya çıktı.
2012 yılının Ramazan ayında Kanal 24’te yayınlanan, Meram Belediyesi’nin Uğur Işılak’a yaptırdığı “Meram’a Geldim” adlı program 30 gün sürmüştü.
Sözkonusu program, halen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Danışmanı olan Yiğit Bulut’un o dönem genel yayın yönetmeni olduğu Kanal 24’te canlı olarak yayınlanmıştı.
Oda TV‘nin haberine göre Meram Belediyesi’nin iştiraki olan Pelitaş şirketi Uğur Işılak’a, 6 yıl önce programı için 1 milyon 200 bin TL ödedi.
İşte o ödemenin faturası:

http://gazetemanifesto.com/2018/akplibelediyeramazanprogramiicinugurisilaka12milyontlodemis219226/
Kıraç'tan muhteşem 19 Mayıs Marşı780 izlenme
Tarikat yurdunda 11 yaşındaki çocuğa cinsel istismar31 izlenme
Dünyada azalıyor, Türkiye'de artıyor! Gıda fiyatlarında büyük fark26 izlenme
Yaşlandıkça yoksullaşıyoruz16 izlenme
20 milyon haneyi ilgilendiriyor! O tutar artık faturalara yansıtılacak34 izlenme
Aziz İhsan Aktaş davasında ara karar çıktı22 izlenme
Sır perdesi kalktı: Herkesten gizlenen sözleşmeler yayımlandı14 izlenme
Sigara ve alkole zam geliyor32 izlenme