Tekirdağ’ın Kapaklı Kültür Merkezi'nde düzenlenen Nisan ayı Olağan Toplantısı'nda 2024 yılına ilişkin faaliyet raporu sunuldu. Toplantıda konuşan Kapaklı Belediyesi Denetim Komisyon Üyesi Ergin Yıldırım, açık ihale ile Karaağaç'ta olmayan düğün salonuna klozet, pimapen hatta mutfak mermeri yapıldığını ifade ederek meclis üyelerinden bu durumu araştırmalarını istedi.

Sözcü'den Gülcan Aslan'ın haberine göre, AKP'li Kapaklı Belediyesi'ne bağlı Karaağaç Mahallesi'nde, olmayan düğün salonu için açık ihale ile klozet, mermer ve pimapen alındığı açığa çıkarken toplantıda konuşan Kapaklı Belediyesi Denetim Komisyon üyesi Ergin Yıldırım, bu ihalelerin araştırılmasını talep ederek "Bizim Karaağaç’ta açık hava düğün salonumuz var mı? Karaağaç açık hava düğün salonuna pimapen yapılmış. Olmayan bir düğün salonuna nasıl pimapen yaptınız? Yetmemiş bir de mutfağına granit mermer, tuvaletlerine de klozet almışız" ifadelerini kullanarak tepki gösterdi.

Alımların yüzde 99'unun temin yoluyla ve parça parça yapıldığını açıklayan Yıldırım, "Açık ihaleyle yapılabilecek birçok alım doğrudan temin yoluyla ve parça parça yapılmış. Sunulan raporun tüm meclis üyesi arkadaşlar ve sizin tarafınızdan bir kez daha okunmasını, çok iyi irdelenmesini tavsiye ediyorum" ifadelerini kullandı.
halktv.com.tr
Kaynak:Sözcü
MHP’den AKP’ye açık ayar! 'Papa ve Barzani' gerilimi15 izlenme
Asgari ücrete zam istemedi, kendine 40 asgari ücret zam yaptı!30 izlenme
Saadet gaza bastı! İşte Ak Parti’nin oy oranı1011 izlenme
Cola'ya dev zam! Tarih verildi, işte yeni fiyatlar...17 izlenme
Türk siyasetinde oğul dönemi11 izlenme
Yurttaşlardan fiyat artışlarına tepki: "İyi idare edilemiyoruz"21 izlenme
Eyleme katılmaları suç sayıldı: "Öğrenciler dönem ortasında yurtlarından atıldı"11 izlenme
128 milyar dolar skandalından sonra şimdi de 108 milyar dolar skandalı: Merkez Bankası doları tutmak için arka kapıdan satmış!36 izlenme