İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun 19 Mart’ta gözaltına alındıktan sonra nöbetçi mahkemece tutuklanmasının ardından “Kanal İstanbul” güzergâhında çalışmalar yeniden başladı.
İstanbul'un sınırlı verimli tarım alanı ve su havzasından biri olan Sazlıbosna'da yapımına başlanan TOKİ projeleri olağanüstü bir hızla ihale edilerek yapımına başlandı. İstanbul’un nefes kaynağı Kuzey Ormanları da projeden nasibini aldı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, TOKİ üzerinden bölgede 34 farklı proje için kolları harekete geçti. TOKİ'nin 18 farklı bölgede konut çalışması yapması planlanırken Sazlıbosna'da projelerin bir bölümünde yüzde 23'lük ilerleme kaydedildi. Bölgede 12 bin 92 adet konut inşası planlanıyor.
Cumhuriyet'ten AKP’li Arnavutköy Belediyesi de kanal güzergâhındaki arsalarını satmaya devam ediyor. Belediye son olarak “kaçak yapı” adı altında yıkım çalışmalarının yapıldığı İmrahor Mahallesi’ndeki iki taşınmazını kiraya verecek. 28 yıllığına kiralanacak taşınmazın değeri de yıllık olarak 13 milyon 800 bin TL olacak.

Belediye bu yıl 10 taşınmazı da ya sattı ya da kiraladı.
Belediye buradan da 2 milyar 500 milyon 231 bin 121.80 TL kazandı. Belediye sadece bu yıl Boğazköy, Bolluca, Durusu, Hadımköy ve Karaburun’daki 27 taşınmazını satışa çıkardı.

Konut ve 34 katlı binalardan oluşan taşınmazların değeri 1 milyar 531 milyon 81 bin 735 TL olarak hesaplandı.
Bursa Eczacılar Odası Başkanı: Yaklaşık 800 bin doz aşı firmanın deposunda dağıtılmayı bekliyor64 izlenme
Erdoğan 'sosyal medya'yı hedef gösterdi! "Sokağa çıkmaz hale getirmeliyiz"384 izlenme
RTÜK Başkanı Akit'e konuştu, Okan Konuralp yanıt verdi: 'Yayıncılar, hiçbir tehditten korkmayın'48 izlenme
Öğrenciler, 'Demirören' iddialarının ardından Ziraat Bankası'na isyan etti! "#KYKBorcumuÖdemiyorum"55 izlenme
Müjdat Gezen Ayşen Gruda hakkında konuştu: ‘Ayşen sağlam bir Cumhuriyetçi çok iyi bir Atatürkçüydü322 izlenme
Seçil Erzan mağduru böyle kandırmış: Fon aldığı isimden bankacı taklidi yapmasını istemiş53 izlenme
Aziz İhsan Aktaş iddianamesi kabul edildi29 izlenme
AKP'li belediye başkanından önceki AKP'li başkana "Paralar nereye gitmiş belli değil!"70 izlenme