İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun 19 Mart’ta gözaltına alındıktan sonra nöbetçi mahkemece tutuklanmasının ardından “Kanal İstanbul” güzergâhında çalışmalar yeniden başladı.
İstanbul'un sınırlı verimli tarım alanı ve su havzasından biri olan Sazlıbosna'da yapımına başlanan TOKİ projeleri olağanüstü bir hızla ihale edilerek yapımına başlandı. İstanbul’un nefes kaynağı Kuzey Ormanları da projeden nasibini aldı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, TOKİ üzerinden bölgede 34 farklı proje için kolları harekete geçti. TOKİ'nin 18 farklı bölgede konut çalışması yapması planlanırken Sazlıbosna'da projelerin bir bölümünde yüzde 23'lük ilerleme kaydedildi. Bölgede 12 bin 92 adet konut inşası planlanıyor.
Cumhuriyet'ten AKP’li Arnavutköy Belediyesi de kanal güzergâhındaki arsalarını satmaya devam ediyor. Belediye son olarak “kaçak yapı” adı altında yıkım çalışmalarının yapıldığı İmrahor Mahallesi’ndeki iki taşınmazını kiraya verecek. 28 yıllığına kiralanacak taşınmazın değeri de yıllık olarak 13 milyon 800 bin TL olacak.

Belediye bu yıl 10 taşınmazı da ya sattı ya da kiraladı.
Belediye buradan da 2 milyar 500 milyon 231 bin 121.80 TL kazandı. Belediye sadece bu yıl Boğazköy, Bolluca, Durusu, Hadımköy ve Karaburun’daki 27 taşınmazını satışa çıkardı.

Konut ve 34 katlı binalardan oluşan taşınmazların değeri 1 milyar 531 milyon 81 bin 735 TL olarak hesaplandı.
‘Ülke tarımı adına büyük bir hata’39 izlenme
Yandaş Haber Türk '30 dakikadır hiç metrobüs gelmedi' haberini yaptı, İBB kamera kayıtlarıyla yalanlarını yüzlerine vurdu !195 izlenme
Madımak’ın acısı 30 yıldır unutulmadı32 izlenme
AKP'li belediye borç batağında, bakın neyi satıyorlar?250 izlenme
Kırmızı Bülten’le aranıyordu şimdi HÜDA-PAR GİK üyesi50 izlenme
Siyaset virüsü insana her şeyi yaptırıyor!162 izlenme
Karar Yargıtay'da bozulmuştu: Öğrencilere cinsel istismarla suçlanan vekil müdüre 79,5 yıl hapis!32 izlenme
Müslüm Gündüz, Fadime'yi unutmuş makam peşine düşmüş ! 'Kemalizm Türkiye'deki tüm kötülüğün kaynağıdır'1122 izlenme
İBB, El Kaide’nin kurucusundan vazgeçemedi!
Sedat Peker tehditler savurdu, tarih verdi! "Kolunuzu bacağınızı koparacağım"
Yeni 31 Mart tartışması: Polisler ve askerler 2 oy birden mi kullanacak?
Gazeteci Emrullah Erdinç: "Bazı bebeklere keyfi ilaçlar veriyorlar! O verdikleri ilaçlardan şu an bazı bebeklerin ağır engelli olduğu ortada!"