Home
19 Ağustos 2023 ( 33 izlenme )
Reklamlar

AKP’li belediye kadınlara özel tur düzenledi: Erkek çocukların gelmesi yasak


AKP’li Bağcılar Belediyesi kadınlar için özel deniz turu düzenleyeceğini duyurdu. Tura erkek çocukların gelmesi yasaklandı.



İktidar, gerici dayatmalarına her geçen gün bir yenisini eklerken İstanbul’daki AKP’li Bağcılar Belediyesi ise yine tepki çekecek bir adım attı. BirGün’de yer alan habere göre, Bağcılar Belediyesi sosyal medya hesaplarından yaptığı “Denizin Keyfini Çıkarmaya Hazır Mısınız? Haydi Âlâ Şile Kadınlar Plajına” başlıklı duyuruda “kadınlara özel” deniz turu düzenlediğini açıkladı.

Duyuruda, Şile’de kadınlar plajına gezi düzenleneceği, katılımın 1465 yaş arası ile sınırlı olduğu ve erkek çocukların kabul edilmeyeceği belirtildi.

‘ERKEK ÇOCUK KABUL EDİLMEYECEK’

Belediyenin Instagram hesabı üzerinden yapılan açıklamada, “Programımıza 'Erkek Çocuk' kabul edilmeyecektir” denildi.

KRT

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP'li başkan hakkında vahim iddia! Yolsuzluk iddiası savcılığa taşındı! Memur ve işçi zammına YEP tırpanı geliyor! Atatürk portresi önünde rezil poz! Öğrenciler hakkında soruşturma başlatıldı Prof.Dr. Aziz Çelik’ten emeklileri üzecek kötü haber: "Emekliler hiç zam almayabilir!"