31 Mart yerel seçimlerinde yüzde 45 oy oranı ile rakiplerini geride bırakan ve Kırşehir Belediye Başkanı seçilen CHP’li Selahattin Ekicioğlu mazbatasını alıp göreve başladıktan sonra geçmiş dönemlerde AKP’li belediyelerce halkla ilişkiler için kullanılan ve AK Masa olarak hizmet veren birimin artık “Halkın Masası” olarak hizmet vereceğini söyledi.
Kazanmasına rağmen alınan oy oranının beklentinin altında olduğunu dile getiren Başkan Ekincioğlu, “Seçim sonucunda bir başarı yakaladık ama aldığımız oy oranı bizim için yetersiz. Çünkü biz herkesin gönlüne girmeyi hedefliyoruz. Üretimde ve istihdamda çalışmalar yaparak sanayicimizi destekleyecek bir inovasyon merkezi kuracağız. Kooperatifleri de hayata geçirerek tarım ve üretim alanında yükselişe geçeceğiz. Ayrıca sosyal faaliyetlere de önem vereceğiz. Bizler Neşet Ertaş gibi sanatçıların geleneğinden geliyoruz. Kültürümüzü yaşatacağız” diye konuştu.


Belediye çalışanlarıyla da bir toplantı gerçekleştiren Başkan Ekicioğlu, istihdama yönelik projeler yapılacağını dile getirip, “Hiç kimseyi işten çıkarmayacağız bunu kesinlikle bilmenizi istiyorum. Kimsenin nereli olduğuna bakmayız, ne yaptığınıza ve nasıl çalıştığınıza bakarız. Çalışanın başımızın üstüne yeri vardır. Hiç kimseye kimin zamanında girdin, nerelisin, siyasi görüşünüz nedir gibi sorular sormayız bu tür şeylere meyil vermeyin. Belediye’nin bir kağıdını dahi hesaplamak durumundayız. Belediye’yi kurumsal hale getireceğiz. İşten atacaklar, birilerini getirecekler algısına sakın inanmayın. Sende benim vatandaşımsın, öbürü de benim vatandaşım” dedi.
https://www.abcgazetesi.com/akplibelediyeeldegistirdiakmasahalkinmasasioldu8202
Vatandaşlar 1 kilo et için erkenden yollara düşüyor: "Yıllarca ülkeme hizmet ettim, bunu mu hak edecektim?"40 izlenme
Laiklik karşıtı kampanyaya Metin Şentürk de katıldı14 izlenme
Her taşın altından 'o' çıkıyor17 izlenme
Benzine zam geliyor! Brent petrol fiyatları düşerken bu zam nerden çıktı!19 izlenme
Veli Ağbaba'dan AKP'ye: "Bir taraftan PKK’yla barış yaparken diğer taraftan CHP’yle savaş olmaz"15 izlenme
Korkunç infaz! Taliban, Afganistanlı kadın voleybolcuyu katletti iddiası64 izlenme
Bir sigara grubuna daha zam geldi36 izlenme
İmamoğlu hakimi tacizden soruşturma geçirmiş!52 izlenme
Köy Okulu kapatıldı, Milli Emlak kaderine terk etti! Atatürk ve Türk bayrağına saygısızlık!
PKK'lılara 'Gerilla' diyen Özhaseki'nin, şimdi de başını ağrıtacak FETÖ videosu ortaya çıktı !
Malatya merkezli 5.6 büyüklüğündeki deprem, Adıyaman’da paniğe neden oldu! Okullardaki öğrenciler, panik içerisinde binaları terk etti
İşte sosyal medyada viral olan 'Bay Kemal' videosu! 'Birileri var... Bu ülke küllerinden yeniden doğacak'