31 Mart yerel seçimleriyle yeniden Bayrampaşa Belediye Başkanı seçilen Atila Aydıner'in geçtiğimiz yıl vatandaşa dağıtmak üzere 593 bin 150 TL'lik hediye aldığı ortaya çıktı. Hediyelik eşyaları, Bayrampaşa Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü aldı.

Atila Aydıner'in üzerinde isminin yazılı olduğu vazo hediye ettiği kişiler arasında Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu da bulunuyor.
Hediyeler arasında porselen kahve fincan takımı, porselen vazo, nazar boncuklu kahve fincan takımı, Türk motif işlemeli altın kabartmalı ibrik, leğen takımının yanı sıra kupa bardak, ahşap radyo, kristal saat, kalem, evrak çantası, kadın cüzdanı ve aynası ile erkek cüzdan bulunuyor. Hediyelik vazoların ve fincanların üzerindeki ‘Atila Aydıner Belediye Başkanı' yazısı ise dikkat çekti. AKP'li Başkan Aydıner 2019 yılında önce 216 bin TL'ye, ardından da 280 bin TL'ye bez çanta satın almıştı. Yalnızca 2019 yılında vatandaşa dağıtmak için alınan çantaların toplam bedeli 496 bin TL'ydi.
Milli Eğitim gerici vakıflara teslim: Çocukları çekmek için para ödülünü kullanıyorlar94 izlenme
AKP'de neler oluyor? "Büyük rahatsızlık"57 izlenme
Trabzon’da sokağa döküldüler! TÜİK rakamlarına büyük protesto: "Her geçen gün daha da yoksullaşıyoruz"11 izlenme
İBB’nin 10 Kasım filmi izleyenlerin gözlerini yaşarttı35 izlenme
İzmir Marşı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programından çıkarıldı!32 izlenme
Erdoğan yaşam tarzını hedef aldı! "Türkiye'yi bu laiklik istismarından kurtarmanın vakti geldi"1337 izlenme
İktidara yakın isimden skandal 'yangın' tweeti! "CHP; orman yangınlarında PKK ile birlikte hareket etti."42 izlenme
'Emekli maaşı' önerisi AKP-MHP oylarıyla reddedildi!17 izlenme