Kendisinin de yöneticisi olduğu Türkiye İmam Hatipliler Vakfı (TİMAV)'daki arkadaşlarını, rektörlüğünü yaptığı Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi'nde yöneticiliğe getiren Rektör Cem Zorlu'dan tartışma yaratacak bir başka atama daha geldi.
Zorlu'nun milletvekili olduğu dönemde memleketi Konya Ereğli'de AKP İlçe Teşkilat Başkanı olan Evren Nas, önce girdiği sınavda 30 kişiyi eleyerek Meram Meslek Yüksek Okulu'nun Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü'nde (aşçılık programı) öğretim görevlisi oldu. Kadrosunu buraya aldıran Nas, hemen ardından üniversitenin Sosyal Tesisler İştirakleri Müdürlüğü'ne de atandı, bir süre burada çalıştı. Evren Nas, Necmettin Erbakan Üniversitesi'ne geçmeden önce de Ereğli'de yemek fabrikası müdürlüğü ve işletme sahipliği yapıyordu.

“DİPLOMAM ÇOK İYİYDİ”
SÖZCÜ'nün ulaştığı Evren Nas, “Sınavla üniversiteye girdim. Diploma notunda birinciydim” diyerek şunları söyledi: “Necmettin Erbakan Üniversitesi'ne mayısta başladım. Her şey yasal prosedür çerçevesinde oldu. Puanlarım uydu. 30 civarında kişi başvurdu ama zaten sadece 1 kişi alınıyordu. Puanlarım uyduğu için de ben girebildim. Sosyal tesislerde de 2 ay müdürlük yaptım. Ekstradan o işi yaptım ama daha sonra bu görevden ayrıldım. Şimdi Meram'daki yüksek okulda öğretim görevlisi olarak görevime devam ediyorum.”
CHP'den emeklileri ilgilendiren kritik teklif!133 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 14.494 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 2.270.101'e, can kaybı 21.879’a yükseldi!115 izlenme
İBB Davası'nda 61. gün: İmamoğlu, salondan çıkarıldı!18 izlenme
Canlı yayında gerginlik! Ersan Şen çileden çıktı!72 izlenme
Flaş iddia: "Erdoğan ittifak için haber göndermeye başladı"33 izlenme
AKP'li yönetici bankada silahla ateş açtı: Tutuklandı21 izlenme
En ucuz süt 5 lira, bir kilo peynir et fiyatlarıyla yarışıyor!80 izlenme
Sedat Peker'i susturma hazırlığı mı var?59 izlenme
Seçim yaklaşırken tüm faizler tırmanışa geçti
Amasya’da hayvana bıçaklı baltalı işkence! 5 gözaltı
Emekli asker isyan etti: “Türkiye kimsenin babasının çiftliği değildir!Türkiye; laik, sosyal, demokratik bir Cumhuriyet'tir. Ekonominin sorumlusu kimse bu ortamın da sorumlusu o'dur”
The Economist’ten Türkiye için dolar ve faiz tahmini