Camiler, okullar, devlet binalarında seçim propagandası tam gaz devam ederken, şimdi de şehitler üzerinden kampanya başladı. AKP Giresun Belediye Başkan adayı Aytekin Şenlikoğlu'nun seçim propagandası, şehit cenazesi ve İstiklal Marşı üzerinden yapıldı. Geçtiğimiz günlerde Şırnak'ta şehit düşen Jandarma Astsubay Çavuş Burçin Damcı'nın, asker omuzundaki cenaze fotoğrafının altına, “Vizyon 2028” sloganı eşliğinde AKP adayının ismi yazıldı. Skandal tepki çekince, geri adım atıldı ve fotoğraf sosyal medya hesabından kaldırıldı. Şenlikoğlu, SÖZCÜ'ye, “Arkadaşlar teknik bir hata yapmışlar, fark edince düzelttik. Şehitler hepimizin ve şehit cenazeleri üzerinde propaganda yapılamaz” dedi.
MARŞI DA ALET ETTİ
Şenlikoğlu, İstiklal Marşı'nı da propagandasına alet etti. İstiklal Marşı'nın kabulünün yıl dönümünde, Türk Bayrağı ve kanlar içinde temsili asker fotoğrafı eşliğinde çekilmiş kareye de Şenlikoğlu'nun adı ve “Vizyon 2028” sloganı yazıldı. Şehit cenazeli propaganda karesi için “Arkadaşların teknik hatası” diyen Şenlikoğlu, İstiklal Marşlı propaganda görüntüsünü ise bizzat sosyal medya hesabında paylaştı.
Seçim süreci boyunca Türkiye pek çok propagandaya tanıklık etti. Seçim kampanyaları miting alanları ve sokaklardan camilere, okullara yayıldı. Bu sınır tanımazlık terörle mücadele ederken şehit düşen kahraman askerlerimizin cenazelerine kadar ulaştı.
ÇANAKKALE'Yİ DE KULLANMIŞTI
Şenlikoğlu daha önce de Çanakkale şehitlerini ve İstiklal Marşı'nı ilan yapmıştı.

Erdoğan’ı en hassas yerinden vurdu: Para dolu ayakkabı kutularına işaret etti!24 izlenme
6 yaşındaki çocuğun evlendirilmesinde yeni detaylar: Suç ortakları ticari ortak da çıktı!42 izlenme
Kılıçdaroğlu TikTok'tan ‘gençlere’ seslendi 'Millet İttifakı'nı desteklemek için size 3 sebep'48 izlenme
Bazı siyasiler "Enes Kara"yı unuturken Tarkan'dan çarpıcı paylaşım geldi!98 izlenme
Memurlar ve emekli memurlar için toplu iş sözleşmesi başlıyor!33 izlenme
Bolu'da 3. katta oturan bir genç deprem sırasında panikle camdan böyle atladı!108 izlenme
Sedat Peker'in evine yapılan saldırıda sır bilgiyi Yılmaz Özdil açıkladı! Dikkat çeken detay147 izlenme
Dünya Bankası'ndan Türkiye için "enflasyon" tahmini26 izlenme
İstanbul İsmailağa camiinde bir kişi 'eline tükürdükten sonra' elini her yere sürüyor !
Fatih Portakal, BAE Prensi ile Erdoğan görüşmesindeki gizli şartı açıkladı!
MHP’li vekilden tepki çeken sözler: ‘Boşananlar ve EYT’liler düşmanımız’
'Yuh' dedirten dava: Zaman gazetesini yırtanlara hapis!