MHP’nin yerel seçimlerde AKP’li Muhammet Kökten’i Fethiye Belediye Başkanlığı’na aday adayı göstermesinin ardından yaşanan kriz sonrası MHP’li Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura görevden alınırken AKP’li Fethiye İlçe Başkanı Arif Bozyel istifa etti.
AKP Fethiye İlçe Başkanı Arif Bozyel dün akşam sosyal medya hesabından istifa dilekçesini paylaşarak görevinden istifa ettiğini duyurdu. Bozyel dilekçesinde, “AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı görevimden istifa ediyorum” ifadelerini kullandı.
Yaşanan olayın ardından MHP Muğla İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Cura’nın görevden alındığı belirtilmiş ve açıklamada, “Fethiye MHP ilçe başkanının görevden alınması, 31 Mart 2024 öncesinde daha güçlü ve dinamik kadrolarla çalışabilmek adına bir dönüm noktası olarak karşımıza çıkmaktadır. Sayın Osman Cura’ya bugüne kadar göstermiş olduğu çaba ve gayretinden dolayı içten teşekkürlerimizi iletmek isteriz. Kendisine bundan sonraki hayatında başarılar dileriz” denilmişti.
(ANKA)
Tele1
SGK’dan Kod-29 açıklaması: Yeni kodlar belirlendi79 izlenme
Rusya'dan hipersonik seyir füzesi denemesi!82 izlenme
İsrail’in 7 Ekim sonrası işgal ettiği alan yaklaşık 1000 kilometrekareye ulaştı22 izlenme
Yaşam Koşulları Araştırması Bölgesel Sonuçları58 izlenme
'AKP Türkiye'yi 60 milyar lira tazminata mahkum etti' iddiasına Saray'dan cevap41 izlenme
Hastaneden silindi polis kaydında çıktı! Gülistan Doku soruşturmasında karartılan bir delil daha43 izlenme
Bu görüntüler Kanal İstanbul'dan değil, Yeni Havalimanı'ndan !4875 izlenme
Adalet Bakanı Gül'ün eşi '5 yıllık memuriyetini' izinle geçirip Saray’a atandı!506 izlenme
Hüsnü Mahalli: Soylu, Avrupa ülkeleriyle gergin olan ilişkilere yenisini ekliyor
Bursaspor'da alkış toplayan hareket! "Atatürk" kitaplarını oku formayı kap!
Kontrollü yıkım böyle kontrolden çıktı! Saniyeler içinde yerle bir oldu
İmamoğlu'na yapılanlara kızdı, mezuniyet töreninde diplomasını yırttı!