MHP’nin yerel seçimlerde AKP’li Muhammet Kökten’i Fethiye Belediye Başkanlığı’na aday adayı göstermesinin ardından yaşanan kriz sonrası MHP’li Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura görevden alınırken AKP’li Fethiye İlçe Başkanı Arif Bozyel istifa etti.
AKP Fethiye İlçe Başkanı Arif Bozyel dün akşam sosyal medya hesabından istifa dilekçesini paylaşarak görevinden istifa ettiğini duyurdu. Bozyel dilekçesinde, “AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı görevimden istifa ediyorum” ifadelerini kullandı.
Yaşanan olayın ardından MHP Muğla İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Cura’nın görevden alındığı belirtilmiş ve açıklamada, “Fethiye MHP ilçe başkanının görevden alınması, 31 Mart 2024 öncesinde daha güçlü ve dinamik kadrolarla çalışabilmek adına bir dönüm noktası olarak karşımıza çıkmaktadır. Sayın Osman Cura’ya bugüne kadar göstermiş olduğu çaba ve gayretinden dolayı içten teşekkürlerimizi iletmek isteriz. Kendisine bundan sonraki hayatında başarılar dileriz” denilmişti.
(ANKA)
Tele1
Önce enflasyonu yeneceğiz açıklaması22 izlenme
AKP'li belediye başkanına takside soğuk duş: "Şu dünya ters dönecek deseler AKP'ye bir oy vermem"21 izlenme
Sahte dolarla alışveriş yaptı para üstünü de aldı18 izlenme
Bu skandal görüntülerin ardından, Uşak'ta sadece geçersiz oylar sayılacak !461 izlenme
Kanserle savaşan 79 yaşındaki yurttaşın elektriği kesildi, faturaları ödemesi için de bir hafta süre verildi!39 izlenme
Alkol zamlarından sonra Erdoğan’ın o sözleri yeniden gündem oldu31 izlenme
Muharrem İnce: İspatlasınlar, siyaseti bırakırım!659 izlenme
YSK, CHP'li Ceyhan Belediye Başkanı Aydar'ın mazbatasını iptal etti!120 izlenme
Suriyeliler için 'Hukuk Kliniği' açıldı!
Dolaşmadık makam bırakmayan Binali Yıldırım "Koltuğa yapışmak benim için söylenebilecek en son şey"
Akaryakıt zammı öncesi istasyonlardaki araç kuyrukları caddelere taştı!
Ağustos ayı anketinde de sonuç değişmedi: Rakip kim olursa olsun Erdoğan kaybediyor