AKP'li Başakşehir Belediyesi'nin 12 ve 19 Eylül 2022 tarihlerinde “Taşıt Tanıma Sistemi İle Akaryakıt Ürünleri Alımı” adıyla açtığı 142 milyon 213 bin 500 lira tutarındaki iki farklı ihaleyi “Tapet Petrol Ürünleri Nakliye İnşaat Taahhüt Pazarlama Ltd. Şirketi” kazandı.
Şirketin büyük hissedarı MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu’nun önceki dönemlerde de Başakşehir Belediyesi'nin yakıt alım ihalelerini aralıksız kapattığı anlaşıldı.

Şirketin küçük ortağının AKP Gaziosmanpaşa İlçe teşkilatı kurucularından Saim Öztürk olması, konuyu daha da ilgi çekici boyuta taşıdı.
AÇIKLAMA GECİKMEDİ
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başakşehir Belediyesi yetkilisi, ihalelerin açık usulde gerçekleştirildiğini ve bu tip işi üstlenebilecek firma sayısının az olmasından dolayı fazla seçenekli teklifin gelmediğini belirtti.
Tapet Petrol Ürünleri şirketinin sahibi Tamer Osmanağaoğlu, Ankara'da 7 Türkiye İşçi Parti'li gencin öldürülmesi olayında tutuklanan Ünal Osmanağaoğlu'nun kardeşi. Ülkü Evleri Vakfı mütevelli heyeti üyesi.
(ZerparolaHaber)
Uçaktaki sorunun perde arkası "Erdoğan Gezi'yi bıraksın Gökçek'in pis işlerini açıklasın!"147 izlenme
Mahkemeden kurultay kararı: Dosya Ankara'ya gönderildi17 izlenme
Milli Eğitim'den okullara 'AKP kongresine katılın' talimatı!299 izlenme
Çağdışı kafanın zulmü karşısında sevinç çığlıkları attılar !1449 izlenme
AKP'li Mehmet Metiner 'çift maaş uygulamasına son verilmeli' dedikten sonra paylaşımını silip hesabını kapattı!78 izlenme
Levent Gültekin'den İmamoğlu kumpasında U dönüşü: “İtiraf edeyim yayınlarda ‘Bazı CHP’liler İmamoğlu’nu yolsuzlukla suçluyor’ diyordum. Ben zannediyordum ki devletin elinde mutlaka bir şey vardır”26 izlenme
Sakarya’dan acı haber! Ölü sayısı yükseldi62 izlenme
Türk masonlarının lideri gözaltına alındı!21 izlenme
Yeni Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'na açık açık sordular: Menzilci misiniz?
Kim Milyoner Olmak İster'de Görülmemiş Soru! Kenan İmirzalıoğlu ekrana bakarken kahkahayı patlattı
AKP’li gurbetçi seçmen sokak röportajında kendisine bela okuduğunu sanarak, yanlış kişiye saldırarak küfürler savurdu!
İBB seçiminde "Sisi mi Binali Yıldırım mı?" demişti: Erdoğan Sisi'yi resmi törenle karşılayacak