İktidar, kamu varlıklarını parsel parsel satmaya devam ediyor. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından yeni arsa satış ilanı yayımlandı.
53 kentte 747 arsanın satılacağı açıklandı. Satışlar açık artırma ile yapılacak. Başvuru yapanlar 101112 Eylül tarihlerinde yapılacak açık artırmaya katılacak.
Satışa çıkarılan yerlerin arasında tarım ve konut alanlarının dışında Bursa’nın Nilüfer ilçesindeki dört, Muğla’nın Menteşe ilçesinde ise 11 ormanlık alanın da yer aldığı belirtildi.
Muğla Bodrum’daki dört parsel de “Doğal ve ekolojik yapısı korunacak alan” olarak belirlenmesine rağmen satışa çıkarıldı.
Ayrıca çok sayıdaki park alanı ile Muğla Ortaca’daki yaklaşık 17 bin metrekare büyüklüğündeki arazi de “Sazlıkbataklık alan” olarak imar planlarına işlenmesine rağmen satılacak alanlar listesinde yer alıyor.
BirGüm
İşte damadın istediği araç envanteri: 9 yılda 9 milyar harcandı!138 izlenme
Ayşe Ateş FETÖ iddiasıyla ilgili MİT'e seslendi: "Bildiklerinizi açıklayın"25 izlenme
Rakibi belli olan Ekrem İmamoğlu'ndan ilk paylaşım31 izlenme
AKP yüzyılı: Kuyruklar aldı başını gidiyor26 izlenme
Enflasyon Ramazan kolisinden beş ürünü eksiltti, buna rağmen fiyatı uçtu25 izlenme
Uzman isim Cem Garipoğlu’nun mezarının açılmasında yapılacakları tek tek sıraladı27 izlenme
Yavuz Bingöl'ün özgürlük anlayışı! 'Yurt dışına gidin, orada yere tüküremezseniz, burada tükürüyorsunuz!'184 izlenme
Sedat Peker’in suçlamalarda bulunduğu Salih Orakcı kimdir? Bir şirketin yüzde 50’sini almıştı51 izlenme
Barış Terkoğlu, Ümit Özdağ operasyonunu 2 ay önceden duyurmuş!
Bütçe açığı ceza ile mi kapatılmaya çalışılıyor? Ankara’da devletin yurttaşa korona faturası 70 milyon lira!
Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Kara: HIV ve sıtma ilaçları virüsü zayıflatıyor
'Milletin cebinden 1 kuruş çıkmayacak' dediler, sadece 1 yılda 2 köprü için milletin cebinden 2 milyar 685 milyon TL çıktı !