CHP’li Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, 2013 Gezi Parkı eylemleri sırasında katledilen Ali İsmail Korkmaz’ı sosyal medya hesabı üzerinden “Ali İsmail’in hayalleri, umutları ve adalet arayışı bizlere daima ilham verecek” ifadeleriyle andı.
Dedetaş’ın paylaşımına AKP Üsküdar Gençlik Kolları’ndan çirkin paylaşımla yanıt geldi. Üsküdar Belediye Başkanı’nın paylaşımını alıntılayan, AKP Üsküdar Gençlik Kolları Ali İsmail Korkmaz’a “terörist” diyerek provokasyon yaptı.
AKP Üsküdar Gençlik Kolları provokatif paylaşımında “Eren Bülbül, Aybüke öğretmen, Necmettin Yılmaz ve daha nice şehitlerimiz için kör, sağır ve dilsiz olanlar devlete baş kaldıranlardan ilham alıyor” ifadeleri kullanılan paylaşımda CHP için de “Çünkü partinizin temelinde bu anlayış var. Size ancak teröristler ve örgüt mensupları ilham verebilir” ifadelerine yer verdi.
Bir yurttaş AKP Üsküdar Gençlik Kolları’nın paylaşımına, “Ekrem İmamoğlu açtığı Gündüz Çocuk Bakımevi’ne “Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın” adını verdi. Ölü çocuklar üzerinden hamaset yapmayı çok iyi bilirsiniz siz. Bu ülkede ölen her gencin sorumlusu “Diclenin kenarında kurdun kaptığı koyun bile benim mesuliyetimdedir” diyenlerdir” diye yanıt verdi.
Kaynak: TELE1
Sedat Peker, Hürriyet gazetesine yapılan saldırıyı üstlendi!55 izlenme
CHP'nin 39. Olağan Kurultay tarihi belli oldu21 izlenme
Tüm Türkiye’de hayat durdu: Ulu Önder için bir dakikalık saygı duruşu53 izlenme
Financial Times: "Türkiye petrol alabilmek için elindeki ABD varlıklarını satıyor"26 izlenme
Traktörü haczedilen çiftçi gözyaşlarıyla isyan etti 'Saraylarda yaşıyorlar! Doy artık doy!'80 izlenme
Sedat Peker'in ardından Sezgin Baran Korkmaz'dan video! 'Ağzıma açtırma benim' diyerek kime mesaj gönderdi?149 izlenme
Türk bayrağı kuşlar için yuva oldu44 izlenme
İstanbul’da korku depremi: Yeme içme sektörü ile turizmde büyük düşüş56 izlenme