Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, 18 aylık süreçte MHP’li belediyeden devraldıkları 134 milyon borcun 30 milyon lirasını ödediklerini ve 30 milyon liralıkta ilçeye yatırım yaptıklarını açıkladı. 31 Mart 2019 tarihindeki yerel seçimlerde Manisa'da MHP'den belediyeyi devralan CHP'li Alaşehir Belediyesi, vatandaşları 18 ay içerisindeki ödedikleri borçlar ve yaptıkları yatırımlar hakkında vatandaşları bilgilendirmek için belediye binasına 3 metrelik pankart astı.
71 yıl sonra ilçeye Alaşehir'e CHP'nin belediyecilik hizmetleriyle tanıştırdıklarını dile getiren Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, 18 ay önce belediyeyi MHP'den 134 milyon borçla devraldıklarını ve bu zamana kadar hem borç ödeyip hem de yatırım yapan belediye haline geldiklerini dile getirdi.
CHP'li Alaşehir Belediye Başkanı Öküzcüoğlu, göreve geldiği ilk gün vatandaşlara verdiği ‘Şeffaf Olma' sözünü bu zamana kadar yerine getirdiklerini dile getirerek, belediye binasına astıkları pankartın da en güzel örnek olduğunu ifade etti.
Yerel seçimlerden bu zamana kadar ödedikleri borç kadar ilçeye yatırım yaptıklarına da dikkat çeken Öküzcüoğlu, “MHP'den devraldığımız 134 milyon borcun 30 milyon lirasını 30 ay içerisinde ödedik ve ödemeye devam ediyoruz. Yaklaşık 30 milyon liraya yakın ise ilçemize çeşitli yatırımlar gerçekleştirdik. Bu disiplinle, bilimsel metotlarla belediyemizi yönetmeye devam ederek, ileride Manisa'nın en zengin ilçeleri arasında yerimizi alacağız. Her yıl bu tabloyu asacağız ve belediyemizin gelirlerini de artırmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
https://www.yurtgazetesi.com.tr/guncel/akpdonemiborcunuchplibelediyeodeyippankartyaptih172523.html
Bir şehri karıştıran olay! Cemevi'nde ezan okundu8 izlenme
Ukrayna'da Rus tankının sivil aracı vurduğu anlara ait görüntüler ortaya çıktı!78 izlenme
"Atatürk döneminde ülkemizin tarımının üçte birini Türkiye karşılıyordu bugün biz size satıyoruz!"138 izlenme
‘Hafize Gaye Erkan’ın İstanbul’da ev bulabileceği mahalleler’43 izlenme
İran Meclisi ABD’ye karşı misilleme kararı aldı15 izlenme
Eskişehir halkı Cengiz'e karşı harekete geçti! 2 mahallede yapılmak istenen siyanürlü altın madeninin iptali için imza kampanyası başlatıldı43 izlenme
AKP'li isimden gündeme oturacak iddia: "Referandum kapıda..."10 izlenme
Baro başkanlarına destek için korna çalan avukata polis 132 TL ceza kesti!86 izlenme
TRT canlı yayınında spiker Kerem Öncel'e olay gönderme: "Karakter sandalye üzerinde yükselmiyor…"
Ekonomistlerden 'Erdoğan Enflasyonu'na faiz göndermesi: 'Hani faiz inince enflasyon iniyordu?'
Sağlık Bakanı açıkladı: 40.806 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 3.357.988'e, can kaybı 31.713’e yükseldi!
CHP il binasındaki abluka sonrası İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan açıklama