Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Niğde'de sahurda temel atma törenine katıldı. Eroğlu, temel atma törenin ardından seçim propagandası yaptı.
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Niğde Ömer Halisdemir Meydanı’nda sahur vakti düzenlenen toplu temel atma törenine katıldı.
Törende konuşan Bakan Eroğlu, 2011 yılında Orman Genel Müdürlüğü’nün yapısını değiştirdiklerini belirterek, "Eskiden sadece ormanlık alanda çalışırken, ağaç dikipkeserken, yangınla mücadele ederken, şimdi artık Türkiye sathında faaliyet gösterir hale geldi. Okul bahçelerini çiçek gibi yapıyoruz. Hastane bahçeleri, mezarlıklar, yol kenarları, her tarafı ağaçlandıracağız. Belediye başkanlarına, muhtarlara ne kadar fidan istenirse verilecektir" dedi.
http://www.yenicaggazetesi.com.tr/bakandansahurdatemelatmatoreni193229h.htm
Yandaş Abdurrahman Dilipak'tan canlı yayında FETÖ itirafı 'Siyasi ayağı AKP’dir !'245 izlenme
CHP heyeti köy enstitüsüne yine alınmadı!44 izlenme
Sayıştay raporundan çıkan skandal! 'Engelli olmadıkları halde' Aile Bakanlığı'ndan maaş alan 58.505 kişi kimdir? Liste TÜGVA'dan mı yoksa saraydan mı geldi?138 izlenme
AKP'li başkandan 15,5 milyon liralık termos hediyesi63 izlenme
Uykusuz'dan bomba 'market' kapağı!69 izlenme
Önceliğimiz verimlilik ve kârlılık52 izlenme
Bahçeli'nin Öcalan çağrısının perde arkası ortaya çıktı! Saray'ın sesi Selvi '3 Ekim' ayrıntısını açıkladı42 izlenme
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya seçim yasağını tanımadı46 izlenme
Rojin Kabaiş'in babasına tehdit mesajları: "Rojin'in yanına gidersin"
Müyesser Yıldız: "Polisimiz namaz kılan üst düzey bir bürokratımızın ayakkabılarını koruma altına almış"
İmamoğlu'ndan Melih Gökçek'e Twitter engeli!
Kriz en çok onları vurdu: Türk çiftçisi borç batağında!