31 Mart’ta seçimi kazanan Erkan Gürbüz, Elbistan’ın deprem bilançosuna dikkat çekti. Gürbüz, “Kahramanmaraş’tan deprem sonrası 50 bin civarı göç oldu, bunun 13 bini Elbistan’dandı. Ekonomi durma noktasına geldi, iktidar konteynerde yaşayan insanlara verdiği konut sözünü tutmadı” dedi.
“Kötü bir tablo aldık ama planlarımız hazır” diyen CHP’li Gürbüz, devralınan belediyedeki usulsüzlüklere dair bilgi verdi.
Gürbüz, Cumhuriyet’ten Çağdaş Bayraktar’a şu açıklamayı yaptı:
“Belediyenin araç sayısını 4’e indirdiler, sırf ‘CHP çöp toplamıyor’ dedirtmek için, üç gün çöp toplamadılar. Ayın 28’inde 10’dan fazla işçi almışlar. 350 personel yeterli olacakken 700’den fazla personel var. 23 milyon lira bütçenin 22.5 milyonu maaşlara gidiyor. İçişleri Bakanlığı’ndan müfettiş talep ettik. Birçok usulsüzlüğü tespit aşamasındayız. Örneğin depremde kendi yeri yıkılan TÜGVA, belediyeye ait binayı izinsiz, belgesiz işgal etmiş. Şeffaf ve planlı bir yönetimle Elbistan’ı eski haline döndüreceğiz” dedi.
Tele1
Karadeniz’den gelen anket sonuçları Saray’ı şoka uğrattı!39 izlenme
Toprak Mahsulleri Ofisi'nin nohut yalanı ortaya çıktı!78 izlenme
Vatandaş boy değil oy verecek!60 izlenme
Barolardan Feyzioğlu hamlesi!88 izlenme
Engin Polat ve Eşi Dilan Polat gözaltına alındı!43 izlenme
Abdurrahman Tutdere yüzde 50 ile seçildi, kelepçeyle evine kapatıldı! "Hukuksuzca görevden el çektirildim"19 izlenme
Fahrettin Altun giderayak 1 milyar liradan fazla harcamış9 izlenme
Yandaş Tuğrul Selmanoğlu haddini aştı, üzerinde 9 bin TL’lik montuyla depremzedelere hakaret etti!40 izlenme
İBB önünde bildiri okuyan personel işten çıkarılacak mı? Başkan İmamoğlu açıkladı!
Yoğun bakımlarda bile 'torpil' dönemi!
Devlet Bahçeli'nin eski sağ kolu AKP'yi fena bombaladı! "Soygun, vurgun, hırsızlık..."
Rus komedyen 'İstanbul taksicilerini' anlattı, yerli yabancı bir çok kişi hak verdi: "İstanbul'da taksiyle bir yere gitmek için bunu istemeniz yeterli değil. Taksicinin de oraya gitmek istemesi lazım"