AKP'de İBB depremi yaşandı.
AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclis Üyesi Amine Cansu Kaba partisinden istifa ettiğini açıkladı.
Yeniçağ'da yer alan habere göre, sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Amine Cansu Kaba, partisine yönelik sert eleştirilerde bulundu.
ZEHİR ZEMBEREK SÖZLERLE İSTİFA ETTİ
AKP'li Kaba eleştirilerini, "19 yaşımda, vatanım ve milletim için büyük ideallerle adım attığım partimden ayrılma sebeplerim; adaletten uzaklaşma, zaman içinde insanların itibarsızlaştırılması, makam ve mevki sahiplerinin liyakatsizliği ve başta gençlik olmak üzere umudun yok edilmesine kadar giden bu yolda vicdanları yaralayan ve "bu kadarı da olmaz" dediğimiz yanlışlardır." ifadeleriyle duyurdu.
Amine Cansu Kaba'nın açıklaması şöyle:
"BU KADARI DA OLMAZ"
Mahalle Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyesi olarak başlayıp, Üsküdar Kadın Kolları yönetiminde görev yaptığım, Üsküdar İlçe Başkan Yardımcısı olarak çalıştığım, Üsküdar ve İstanbul Belediye Meclis üyeliği görevlerini üstlendiğim Ak Parti'den bugün itibariyle istifa ediyorum.
19 yaşımda, vatanım ve milletim için büyük ideallerle adım attığım partimden ayrılma sebeplerim; adaletten uzaklaşma, zaman içinde insanların itibarsızlaştırılması, makam ve mevki sahiplerinin liyakatsizliği ve başta gençlik olmak üzere umudun yok edilmesine kadar giden bu yolda vicdanları yaralayan ve "bu kadarı da olmaz" dediğimiz yanlışlardır.
İşte o paylaşım:
Suriyeliler araştırması: Kalabalık oldukları şehirlerde işsizlik, enflasyon ve hayat pahalılığı daha yüksek!48 izlenme
Epstein Türkiye'den çocuk kaçırdı mı? Savcılık yeni belgeleri inceliyor11 izlenme
Yandaş medya olmak zor bir iş: Eşref Fakıbaba'nın milletvekilliğinden istifasını bile görmediler!37 izlenme
Diyanet günde 15.880 asgari ücret harcadı18 izlenme
Erdoğan 'Yanımızda mıydı?' dedi, Özel görüşmeyi anlattı12 izlenme
Cem Küçük Ersoy operasyonunda istifa eden Torlak'ın mülklerini saydı! Duyanın dudağı uçukladı7 izlenme
AKP’li belediyede dönen dolapları AKP’li isim anlattı: Orada çok büyük hırsızlık var!510 izlenme
Türkiye'nin ilk kadın amirali unvanını alan Gökçen Fırat için NATO'dan dikkat çekici bir açıklama geldi37 izlenme