AKP Tokat İl Başkanlığı, Ömer Halisdemir’in adının verildiği caddenin adının değişmesi sonrası Tokat Sulusaray Belediye Başkanı Necmettin Coruk’un kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edildiğini duyurmuştu.
Gelişmeler sonrası Sulusaray Belediye Başkanı Necmettin Coruk yaptığı açıklamayla AKP'den istifa ettiğini duyurdu ve şunları söyledi:
“Belediye başkanı olabilmek için şehidimizin adı üzerinden rant sağlamaya çalışanlar, şahsımı ve dava arkadaşlarımı iftira, yalan ve ithamlarla yıpratmaya çalışarak Türkiye gündeminde haber yapmışlardır. Bu insanlara hakkımız helal değildir. Ayrıca mensubu olmaktan şeref duyduğum AK Parti’de İl Genel Meclis Üyeliği (20142019) ve bir dönem de belediye başkanlığı (20192024) olmak üzere hizmet etme imkânı veren, bana güvenen teşkilatımıza Sulusaraylı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’ne kadar görevimizin başında olup, Sulusaray halkımızın hizmetkârı olarak devam etmekteyim” ifadelerini kullanarak, partisinin il başkanlığına verdiği istifa dilekçesini paylaştı.
Milli Gazete
Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na açtığı ‘sözde cumhurbaşkanı’ davasını kaybetti!39 izlenme
Büyükelçi atamalarından dikkat çekici ayrıntı: Bir AKP’li dha büyükelçi olarak atandı!115 izlenme
Yaşa Mustafa Kemal Paşa ! İyi ki Atatürk var !1025 izlenme
'Türkiye Yüzyılı' iftar menüsünde! Yersen! 'Yarı fiks' dönemi başladı25 izlenme
Şimdi de Kanal Efes geliyor!128 izlenme
Son araştırmada Cumhur İttifakı'nı şoke eden sonuç! Erken seçim isteyenlerde ciddi artış!54 izlenme
Kılıçdaroğlu belgelerin tamamını açıklamadı!332 izlenme
Üniversiteliler tutuklanan arkadaşları için bir araya geldi29 izlenme