İL BAŞKANI, TEŞKİLAT YÖNETİCİLERİ: Edevlet üzerinden istifasını yapan birçok yönetici, sosyal medya hesabı üzerinden ayrılık haberini paylaştılar. Onlardan bazıları şöyle;
Aydın Altaç (Diyarbakır eski il başkanı), Abdurrahman Dimez ve Seyfettin Bilen (Adıyaman eski il başkanları), Namık Ergün (Muş eski il başkanı), Ahmed Akçay (Tekirdağ eski il başkanı), Diyadin Uçar (Batman eski il başkanı), Kemal Atmaca (Ağrı eski il başkanı) Abdullah Yeşil (Şanlıurfa parti kurucusu), Dalyan Karadaş (Diyarbakır Büyükşehir adayı), Cihan Öztunç (İstanbul eski il başkan yardımcısı), Enver Sedat Çakıroğlu (Ümraniye eski ilçe başkanı).
“RABBİM AFFETSİN…”
AKP'den ayrılan bazı isimlerin ‘gerekçeleri' şöyle;
Emin Özden: İki dönem belde başkanı bir dönem meclis üyeliği yaptığım eski adı AK Parti olan partimden geçen hafta istifa etmiştim. Allah bir daha 1994'de oğluma ismini verecek kadar politik bir faniyi şaşırtıp sevdirmesin. Yanılmışız rabbim affetsin.
Abdullah Yeşil: Kurucu üyesi ve milletvekili adayı olarak AK Parti'nin kuruluş felsefesinden ayrılması, Doğu Perinçek ve Devlet Bahçeli'yi refik olarak seçmesinden dolayı bugün itibariyle istifa ettim.
Aynur Algül: Kuruluş ilkelerimiz olan, istişare, adalet, liyakat, kapsayıcılık ve daha birçok unsurun zedelenmesi nedeniyle çatısı altında siyaset yapma imkanı kalmadığından AK Parti'den istifa ediyorum.
Abdurrahman Dimez: 200720012 arası belediye meclis üyeliği, 20122014 merkez ilçe başkanlığı, 20162017 il başkanlığı yaptığım AK Partiden istifa ettim.
Tarık Güneş: Kuruluş ilkelerinden ayrılıp, biz diye çıktığımız yolda birlik beraberliği yitirip bencillik ile yoluna devam eden kadroların üstün olduğu AK Parti'den gördüğüm lüzum üzerine istifa etmiş bulunmaktayım.
Yavuz Değirmenci: İlk başladığım noktadayım. Kuruluşundan bu yana bedenimle ve ruhumla bünyesinde yer aldığım, sıradan bir parti olmanın ötesinde büyük bir dava olarak telakki ettiğim, ancak artık misyonunu kaybeden AK Parti'den istifa ediyorum.
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/sondakikaakpdeistifalararttiyanilmisizallahaffetsin5336382/
Ünlü anketçi açıkladı: Bu sonuçlar İstanbul'un müjdecisi100 izlenme
Diyanet'ten yine Atatürksüz hutbe11 izlenme
Başörtülü vatandaş çok öfkeli 'Bizi Müslümanlar yönetmesin, Yahudi gelsin, Papa gelsin oyumu onlar vereceğim'51 izlenme
Atatürk düşmanı Fatih Tezcan tutuklandı mı?114 izlenme
Özgür Demirtaş son çareyi açıklayıp, sosyal medyadan çağrı yaptı35 izlenme
İBB soruşturmasında flaş gelişme: İlbak Holding'in patronu Murat İlbak itirafçı oldu tahliye kararı29 izlenme
Erdoğan'ın aklına yangın uçağı almak geldi!68 izlenme
'Domuz eti' skandalı gündemdeyken Köfteci Ramiz'den dikkat çeken paylaşım36 izlenme
Karabük'te 5 bin Afrikalı öğrenci var! Seks skandalı dışında ne bekliyordunuz? 'Yerli ve milli' politikaların sonucu
MHP'li Yönter'in Yargıtay 3. Daire üyesinin kızının nikah şahidi olduğu ortaya çıktı! Ortaya çıkaran gazeteciyi tehdit etti
AKP, en düşük emekli maaşına yapılacak zam için kararını verdi
Bir vatandaş, Pendik'teki Kent Lokantası önündeki kuyruğu çekerek Erdoğan'a seslendi: "İstifa edin artık!"