Oğluna ait olduğu iddia edilen ‘uyuşturucu kullanma’ görüntülerinin sosyal medyada gündem olup tepki toplamasının ardından AKP Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, görevinden istifa ettiğini duyurmuşu.

Görüntülerin ‘şantaj amacıyla’ servis edildiğini savunan Yıldırım, oğlunun ‘tefecilerin tuzağına düştüğünü’ öne sürmüştü.
AKP Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’ın ardından AKP’de bir başkan daha istifasını duyurdu. AKP Muğla İl Başkanı Haluk Laçin de istifa etti.

İstifa kararının kendisine ait olduğunun altını çizen Laçin “Büyük bir onur ve gururla yürüttüğüm AK Parti Muğla İl Başkanlığı görevimden, kendi takdirim ve Genel Merkezimizin bilgisi dâhilinde ayrıldığımı sizlerle paylaşmak istiyorum” diyerek kararını duyurdu.
Muğla’ya hizmet etmeyi en büyük şeref olarak gördüğünü belirten Laçin, görevi boyunca AKP’li teşkilatlarla vatandaşların sorunlarına kulak verdiklerini belirtti.

“Elbette bu bir veda değil; AK Parti ailesinin bir neferi olarak, her zaman partimin ve davamın emrinde olmaya devam edeceğim” diye vurgulayan Laçin, “Bu bir bayrak yarışıdır. Bizden sonra gelecek arkadaşlarımızın da aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarını sürdüreceğine inancım tam” mesajı verdi.
Kendisine destek olan milletvekillerine, ilçe başkanlarına, kadın ve gençlik kollarına, belediye başkanlarına teşekkür eden Laçin “Hakkınızı helal edin. Kalın sağlıcakla” ifadeleriyle herkese veda etti.
Gerçek Gündem
Kaynak: ANKA
Balıkesir'deki maden için 'endişeliyiz' uyarısı: "ÇED'i hazırlayan şirket İliç'tekiyle aynı"28 izlenme
ABD’li emekli komutan: "Putin, Ukrayna’daki işgali bitirmek zorunda kalacak"52 izlenme
Ülkeyi Kartal İmam Hatip Lisesi ‘uçuruyor!’ THY kadrolarına Ensar ve TÜRGEV damgası!125 izlenme
İlyas Salman: ‘Sarayın dalkavuğu olacağıma halkın soytarısı olmayı yeğlerim’405 izlenme
Tarikat şeyhi böyle dua etti AKP’li vekil amin dedi! "Allah'ım Laikçilerin ve cumhuriyetçilerin sonunu getir"34 izlenme
Muharrem İnce'den destekçilerine Kılıçdaroğlu uyarısı1049 izlenme
Simite yüzde 40 zam geldi, vatandaş 'hesap' için iktidara çağrı yaptı ‘Haydi şimdi de hesap yapın!’48 izlenme
Depremde 35 kişinin öldüğü Ezgi Apartmanı davasının firari sanığı yakalandı7 izlenme
İYİ Partili belediye meclis üyesi ve kurucu ilçe başkanı “İstanbul ittifakı” deyip istifa etti
Bayram günü kahreden haber: Hainler füzeyle saldırdı, Teğmenimiz şehit oldu
Ciro kaybı desteğine başvuran esnafa devletten büyük destek: 4 lira 63 kuruş!
Dar gelirlinin pazar mesaisi: Ucuz şeker kuyruğu!