Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde İYİ Parti’den Belediye Meclis üyesi olan Kadir Sarıhan’ın AKP’de ilçe başkanı seçtirilmek istenmesi teşkilatı ayaklandırdı.
Sarıhan’a karşı parti yönetimi imza kampanyası başlattı. Kısa sürede 2 bin kişi imza verdi. Sarıhan ise kampanya yapanlardan şikayetçi oldu. Aralarında geçen aya kadar İlçe Başkanı olan Murat Çağlar Ayıkol, 2024 Fethiye Belediye Başkanı adayı Muhammet Kökten, 2 dönem ilçe başkanlığı yapan Mustafa Ali Türkan, İlçe Başkan Yardımcıları Zafer Aykaç, Ersin Kocagöz ve Salih Bülbül’ün de olduğu onlarca kişi savcıya ifade verdi.
Eski İlçe Başkanı Ayıkol, “Atama partimizde şok etkisi yarattığı gibi, hayal kırıklığı oldu. Cumhurbaşkanımız Muğla’dan yükselen sese kulak versin. Atanan zat (Kadir Sarıhan) 2019’da belediye başkan adayımıza iftira atmak suretiyle karşı kampanya yürüttü” diyerek atamaya isyan etti.
Sözcü
Emekliler kendi helvasını kavurdu: “Emekliler öldü, Allah rahmet eylesin”49 izlenme
İddia: Soylu'nun ekibinden 3 polis müdürü 32 milyon TL'ye gece kulübü aldı41 izlenme
Turizm cennetinde pes dedirten manzara: 5 binden fazla kaçak yapı var...26 izlenme
Cumhur İttifakı'nda şok ayrılık: HÜDA PAR Cumhur İttifakı ile ittifak defterini kapattı44 izlenme
İsrail İran’ın 3 farklı kentine hava saldırıları düzenledi20 izlenme
Doğalgaz fiyatlarında sert yükseliş49 izlenme
CHP'deki butlan kaosunun fotoğrafı çekildi18 izlenme
Bilirkişi, Fahrettin Altun'u haksız buldu: İzinsiz yaptırdığı eklentiler imar mevzuatına aykırı61 izlenme
Emekliye seyyanen zam yapılacak mı? Ankara kulisleri hareketlendi, Cem Küçük rakam verdi
'Batık krediler 5 yıldır artıyor'
AKP'li Şamil Tayyar'dan tarihe geçecek Dilan Polat yorumu
Gri pasaport skandalıyla gündeme gelen belediye başkanından bir skandal daha! Betonu aile şirketinden almış!