Home
31 Aralık 2017 ( 327 izlenme )
Reklamlar

AKP'de ErdoğanGül gerilimi büyüyor! "Gerekli gördüğüm durumlarda görüşlerimi açıklamaya devam edeceğim."

KHK açıklamalarının ardından AKP yönetimi ile tartışmaya giren 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Gerekli gördüğüm durumlarda görüşlerimi açıklamaya devam edeceğim." dedi.

KHK açıklamalarının ardından AKP yönetimi ile tartışmaya giren 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den yanıt geldi. 

Gül, "Bir süredir basın yayın organları ve sosyal medya üzerinden bazı milletvekilleri ve ilgili troller tarafından şahsıma karşı yapılan saygısızlık, haraket ve ahlak sınırlarını aşan saldırıların son açıklamamdan sonra giderek arttığına dikkat çekiyorum. Partimizin kuruluş ilkelerinden biri olan düşünce ve ifade özgürlüğüne inanan birisi olarak, gerekli gördüğüm durumlarda görüşlerimi açıklamaya devam edeceğim" dedi. 

http://www.yurtgazetesi.com.tr/gundem/abdullahguldenerdoganaresth67942.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Suriyeli insan kaçakçısı sınır duvarının altındaki tünelden kolay ve güvenli geçişin reklamını yaptı! Cem Uzan konuştu: Soteledikleri paraların nerede olduğunu da biliyorum İmamoğlu’ndan sokak canlıları talimatı: “Eylül’de çalıştay, Ekim’de manifesto” Kim, ne kadar döviz aldı açıklayın!