Home
17 Nisan 2024 ( 26 izlenme )
Reklamlar

AKP’de bir 'ıstakoz' vakası daha!


AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı’nın tepki toplayan ıstakoz paylaşımı henüz gündemdeki yerini korurken Mamak Belediyesi’nin AKP’li üyesi Salih Kahraman da lüks otelde yediği ıstakozla paylaşım yaptı.



Şebnem Bursalı’nın Monaco’da yediği ıstakozun tartışması bitmeden AKP’den ikinci bir ıstakoz vakası geldi. T24’te yer alan habere göre, son seçimde CHP’nin kazandığı Ankara Mamak Belediye Meclis üyesi AKP’li Salih Kahraman, tatil için gittiği Antalya’da kaldığı lüks otelde ıstakoz yedi ve yemek masasının fotoğrafını sosyal medyadan “Balık” notuyla paylaştı.

Kahraman 13 Nisan’daki doğum gününü de Antalya’da kutladı. Kahraman sosyal medyada sert eleştirildi.

Tele1

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Cemal Enginyurt, kendisine trolleriyle hakaret ettirdiğini iddia ettiği Melih Gökçek'e ağzına geleni söyledi! Akit yazarı: Darbe girişiminden ‘FETÖ’ kadar kemalistler de suçludur Şekere yüzde 67'ye varan zam! CHP'nin Esenyurt'ta kayyım protestosuna polis müdahale etti, vatandaşlar baygınlık geçirdi!